Bakan Müezzinoğlu, sigarayı bırakmaları için ikna etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli'de esnaf ziyareti yaparken sigara içenlerin yanına gidip sigarayı bırakmaları için ikna etti ve sigara paketlerini cebine koydu.

GÜNDEM 7.07.2014 17:35:00 0
Bakan Müezzinoğlu, sigarayı bırakmaları için ikna etti

SİGARAYI ALARAK CEBİNE KOYDU

Trakya ziyaretleri kapsamında Kırklareli Belediyesinin düzenlediği iftar programına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, iftar yemeği sonrası esnaf ziyareti düzenledi. Esnaf ziyareti esnasında İstasyon Caddesinde bir cafede 21 yaşındaki Fatma Vural’ın sigara içtiğini gören Müezzinoğlu, Vural’ın sigarayı bırakmasını istedi. Müezzinoğlu, sigara içen Vural’la yaptığı anlaşma sonrası Vural’ı sigarayı bırakmaya ikna etti ve Vural’ın sigarasını alarak cebine koydu. 

HARCAMALAR VALİ’DEN

Bakan Müezzinoğlu, İstasyon Caddesinde vatandaş ile selamlaşırken sigara içen 2 kişiye daha rastladı geldi. Sigara içen kişiler ile arasında geçen diyalog sonrası kişileri sigara bırakmaya ikna eden Müezzinoğlu, sigara içen kişilerin sigara paketlerini alarak cebine koydu. Bakan Müezzinoğlu, danışmanlarına sigarayı bırakan kişilerin iletişim adreslerini ve cep telefon numaralarını almalarını talimat verdi. Sigarayı bırakan vatandaşların cafelerde yaptığı harcamalar ise Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, tarafından ödendi.