Asfaltsız yol kalmayacak!

Şehrin hemen her noktasında yapılan asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, şehirlerin gelişmişliğinin yollarıyla ölçüldüğünü k

GÜNDEM 7.07.2014 17:30:00 0
Asfaltsız yol kalmayacak!

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif noktalarında yürüttüğü asfaltlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Asfalt yol yapım çalışmaları Atatürk Mahallesi, Çeken Caddesi ve Erbay Caddesi’ne bağlı Kiraz Sokak, Mert Sokak, Cevizli Sokak, Özyürek Sokak, Kırlarbağı Sokak, Seymen Sokak ve Ananas Sokak'ta devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi durmadan, bıkmadan, usanmadan, daha modern ve çağdaş bir Kapaklı için çalışıyoruz” dedi.

YOL MEDENİYETTİR

Yollarda gerçekleştirilen çalışmaların ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Her zaman söylediğim gibi yol, bir şehir için medeniyet göstergesidir. Şehierlerin gelişmişliği, sahip olduğu ulaşım olanaklarının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu kapsamda kapaklı’daki bütün yolları asfaltlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” açıklamalarında bulundu.

 Haber / Ahmet KARDEŞ