Müezzinoğlu: Vatandaş vicdanını dinleyecek

Edirne'nin Meriç İlçesi'nde yapımı devam eden Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı'nın ilk de

GÜNDEM 6.07.2014 17:20:00 0
Müezzinoğlu: Vatandaş vicdanını dinleyecek

BEĞENMEDİYSENİZ ‘HADİ GÜLE GÜLE’ DİYECEKSİNİZ

Hastane girişinde Meriç Kaymakamı, Belediye Başkanı ve STK temsilcileri tarafından karşılanan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra hastaneye gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından köy kahvesine giderek vatandaşlarla sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, “Türkiye’de kişiler seçimle geliyor seçimle gidiyor. 1 yıl sonra tekrar huzurunuza gelerek Milletvekilliği için tekrar oyunuzu isteyeceğiz. Eğer çalışmalarımızı beğendiyseniz oylarınızı isteyeceğiz beğenmediyseniz hadi güle güle diyeceksiniz. Seçme ve seçilme demokrasinin en güzel yönüdür” ifadelerini kullandı.

50 MİLYON SEÇMEN SANDIĞA GİDECEK

Müezzinoğlu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanının ilk defa en ücra köşedeki vatandaşın oyu ile seçileceğini kaydeden Müezzinoğlu, “Vatandaşlarımız vicdanının sesini dinleyerek, aklını ve ülkenin geleceğini düşünerek 50 milyon seçmen sandığa giderek en doğru kararı verecektir. 10 Ağustos bu ülkenin geleceğine farklı bir vizyon ve misyon getirecek” dedi.

ÜLKENİN GELECEĞİ DÜŞÜNÜLMELİ

Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyeti olan muasır medeniyet seviyesinin üzerine ulaşmak için çok hızlı bir şekilde yürümek gerektiğini söyleyen Bakan Müezzinoğlu, “Bunun için millet Cumhurbaşkanını ülkenin geleceğini düşünerek seçmelidir. Cumhurbaşkanımızı doğru seçtikten sonra 2023’te Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünde muasır medeniyet seviyesinin üzerine güçlü bir şekilde varırız” açıklamalarında bulundu.

İHA