Yılmaz: 300 istasyon arasından seçildik

Türkiye Petrolleri'nin son reklam filmini Çerkezköy'de çekmesi ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Yurt Kesim Petrol Sahiplerinden Rahmi Yılmaz, konu ile ilgili yaptığı açıklamad

GÜNDEM 4.07.2014 18:21:00 0
Yılmaz: 300 istasyon arasından seçildik

Türkiye Petrolleri, son reklam fillmini, Çerkezköy’de 2 Mayıs Cuma günü hizmete giren Türkiye Petrolleri Çerkezköy Bayisi Yurt Kesim Petrol’de çekti.

ONUR DUYUYORUZ

Türkiye Petrollerinin reklam filmi çekimi için Türkiye genelinde satış yapan 300 istasyon içinden Çerkezköy’deki istasyonu Yurt Kesim Petrolü seçtiğini belirten Yurt Kesim Petrol Sahiplerinden Rahmi Yılmaz, “Türkiye Petrolleri Türkiye genelinde 300 istasyonu arasından reklam filmi çekimi için en güzel istasyon olarak Yurt Kesim Petrol’ü seçti. Sahibi olduğumuz TP’nin Çerkezköy Bayiisi olan Yurt Kesim Petrol’de reklam filminin çekilmesi bizleri çok mutlu etti. Türkiye Petrolleri’nin bayisi olmaktan da son derece memnunuz ve onur duyuyoruz” dedi.

 

 

 REKLAM FİLMİ 60 KİŞİLİK EKİPLE ÇEKİLDİ

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü tarafından ulusal çapta yayımlanacak olan yeni reklam filminin ilk kez çekilmiş olması ve reklamın Çerkezköy’de çekilmiş olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Yılmaz, “60 kişilik bir ekiple özverili ve titiz bir çalışmayla gerçekleşen Türkiye Petrolleri reklam filmi önceki gün ulusal Televizyon kanallarında yayımlanmaya başladı. Reklam filminde tema ürünün ve şirketin yüzde yüz yerli akaryakıt şirketi olduğu vurgulanıyor. Atalarımız ne demiş? ‘Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı’. İşte bu reklamda da anlatılan yerli malı yurdun malı olduğudur. TP Çerkezköy Bayisi Yurt Kesim Petrol olarak bizler reklam filminin ilçemizde bizim istasyonda çekilmesinden son derece mutlu olduk” diye konuştu.

Haber / Seyit SÜREN