Survivor Sahra ailesine kavuştu

Dünyanın en zorlu yarışması Survivor'a final bölümünden önce veda eden Sahra Işık, programın bitiminin ardından Türkiye'ye döndü. İstanbul'da ailesi ile bir araya gelen Sahra, soluÄ?

GÜNDEM 4.07.2014 18:12:00 0
Survivor Sahra ailesine kavuştu

“YİNE GİDERİM”

Survivor yarışmasının başarılı ismi Sahra Işık Final haftası elendikten sonra çok özlediği ailesine kavuştu. Oldukça neşeli görünen Sahra, anne ve babası ile birlikte Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi Perhintos tatil köyündeki yazlıklarına geldi. Ada’da çok açlık çektiğini anlatan Sahra, çok aç kaldım ve finale az bir süre kala adımın yazılmasına çok üzüldüm. İhanete uğradım fakat survivor bana hayatla mücadele etmeyi öğretti, çok zor 105 gün geçirmeme rağmen bu gün Acun abi gel survivora gidiyoruz dese yine tereddütsüz giderim diye konuştu.

GÖRÜNTÜLERE YANSIMAYAN ÇOK ŞEY VAR

Ada’da en çok Turabi’nin tavrının kendisini üzdüğünü ileri süren Sahra Işık adadaki olan bitenlerin çoğunun izleyiciye yansımadığını arkadaşlarından uzaklaştığı noktalarda kumun üzerinde sabahlara kadar uyumayıp ağladığını söyledi. Sahra “ Turabi ile başlarda çok iyi anlaşıyorduk.  Ancak sonlara doğru Turabi bana karşı değişti. Farklı tavırlar takındı ve adımı yazdı. Ben bu duruma çok fazla üzüldüm. Ancak Yine de Turabi’nin yarışmayı kazanmasını yürekten destekledim ve istedim dedi.

SOLAK OLMAM DEZAVANTAJ SAĞLADI

Kendisinin solak olduğunu ifade eden Sahra, “Bu durum bana dezavantaj sağlıyordu. Fırlatmalı veya atmalı bazı oyunlarda solak olduğum için başarılı olamıyordum ve oldukça zorlanıyordum dedi. Diğer yandan günlerce aç kalıyorduk. Açlıktan bazen aklımız duruyor gibi olurdu. En kötüsü tahta üzerinde uyuduğumuzdan sabah uyandığımızda bütün kemiklerimiz ağrıyordu diye konuştu.

ADA’DA TUVALET VE DUŞ YOKTU

Kendisine en çok Ada’da tuvalet ve duş olup olmadığının sorulduğunu söyleyen Sahra, “ Hayır Ada’da duş ve tuvalet yoktu dedi. En çok Müge ile anlaştığını belirten Sahra, “Müge ile çok iyi arkadaşız, Onunla yarışmadan sonra Kıbrıs ve Çeşme’de beraber tatil yaptık. Müge ile bundan sonrada görüşmeye devam edeceğim dedi. 

BU KADAR İZLENDİĞİNİ BİLMİYORDUM

Ada’da kaldığı sürede teknolojiden uzak olduğundan Survivor’un bu kadar çok ilgi ile izlendiğini bilmediğini belirten Sahra, “Ada’dan döndükten sonra fark ettim meğer çok fazla izleniyormuşuz. Hatta sokaktaki insanlar beni hemen tanıyor ve bazıları ise fotoğraf çektirmek istiyorlar. Bu çok mutluluk verici bir şey diye konuştu.