Bu kaçıncı ölüm!

Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen iş kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM 2.07.2014 20:10:00 0
Bu kaçıncı ölüm!

DENGESİNİ KAYBEDEREK KAZANIN İÇİNE DÜŞTÜ

Olay dün sabah saat 08.00 sıralarında Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Bölgesi’nde altın ve gümüşün geri dönüşümünün gerçekleştirildiği Çobanoğlu Geri Dönüşüm Fabrikası’nda meydana geldi. İddiaya göre içinde altın ve gümüşün geri dönüşümünde kullanılan kimyasalların bulunduğu kazanın üzerinde çalıştığı sırada baygınlık geçiren 37 yaşındaki Ahmet Ş., dengesini kaybederek kazanın içine düştü. Ahmet Ş.’nin olay sırasında baygın olduğu için kazanın içinden çıkamadığı öne sürüldü.

 

 

VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Çalışma arkadaşları durumu dakikalar sonra fark edebildi. Ahmet Ş.’yi kazanın içinden çıkarmakta zorlanan fabrika çalışanları, çareyi kazanı devirmekte buldu. Bu sayede içinde çeşitli kimyasalların bulunduğu kazandan çıkarılan Ahmet Ş.’nin vücudunda yanıklar oluştu. Fabrika çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Ahmet Ş.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Hayatını kaybeden Ahmet Ş.’nin, fabrika sahibinin yeğeni olduğu belirtildi.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Olay yerine gelen Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, fabrika içinde ve çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra olay yerine Kapaklı ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri geldi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk’ün incelemesinin ardından Ahmet Ş.’nin cansız bedeni Çerkezköy Belediyesi Cenaze Nakil Aracı’na konularak Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ