Çeşmelerinden su değil çamur akıyor

İsmet Paşa Mahallesi'ndeki evlerinde son 5 gündür suların çamurlu bir şekilde aktığını ifade eden ev hanımları soluğu Kapaklı Belediyesi'nde aldı.

GÜNDEM 2.07.2014 19:46:00 0
Çeşmelerinden su değil çamur akıyor

NEREYE GİDECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK

Yaklaşık bir hafta önce Kapaklı Belediyesi ekiplerinin mahallelerinde altyapı çalışması yaptığını söyleyen İsmet Paşa Mahallesi sakini kadınlar, “O günden beri sularımız çamurlu bir şekilde akıyor. Derdimizi anlatmak için belediyeye geldik ama bizi dinleyen olmadı. Ne yapacağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık” dedi. Konuyla ilgili daha önce şikayetlerini belediyeye bildirdiklerini ve belediye yetkililerinin semtlerinden numune aldıklarını kaydeden kadınlar, “Sonrasında sularımız kesildi. Sevindik sularımız artık temiz akacak diye, ama suyumuz yine kirli akmaya devam etti” dedi.

KADINLARIN YÜREĞİNE SU SERPTİ

Dertlerini anlatmak için Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun makamına giden kadınlar, Kaymakam Kuzulu’nun yerinde olmaması nedeniyle buradan da elleri boş dönmek zorunda kaldı. Sonrasında belediye binasında Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkan ile karşılaşan kadınlar, sorunlarını bir de Erkan’a anlattı. Kadınların sıkıntılarını dinleyen Erkan, en kısa sürede konuyla ilgileneceklerini belirterek, kadınların yüreğine su serpti.

Haber / Ahmet KARDEŞ