Ramazan etkinliği rağbet görmedi

On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ülkenin hemen her il ve ilçesinde olduğu gibi Çerkezköy'de de çeşitli Ramazan etkinlikleri organize edildi. Çerkezköy Belediyesi tarafından her yı

GÜNDEM 1.07.2014 13:55:00 0
Ramazan etkinliği rağbet görmedi

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan Ayı etkinliklerinin bu yılki ilk programına Çerkezköy halkı rağbet göstermedi.

 

 

SEMAZEN GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ MEST ETTİ

Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen Ramazan Ayı etkinlikleri önceki gün saat 22.00’da başladı. Yaklaşık 60-70 kişi tarafından izlenen program, İstanbul’dan gelen Hüseyin Nazlım’ın semazen gösterisi ile başladı. Semazen Hüseyin Nazlım’ın üç etaptan oluşan gösterisi aralarında eşi ve iki yaşındaki küçük oğlu Muhammed Eren Nazlım’ın da yer aldığı izleyenleri mest etti. Hüseyin Nazlım’ın semazen gösterisinin ardından sahneye çıkan Emre Sönmezler ve ekibi verdikleri konserle Anfiye gelen az sayıdaki Çerkezköylü’lere güzel bir akşam yaşattı.

 

 

ÇERKEZKÖYLÜ’LER GECEYİ EVİNDE GEÇİRMEYİ TERCİH ETTİ

Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği ve katılımın çok az olduğu Ramazan Etkinliklerinin ilk günkü programında 3 bin kişilik Amfi Tiyatro boş kaldı. Programı izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Can ve İmdat Özgör ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz dışında herhangi bir protokol üyesi ya da siyasi parti temsilcisinin bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı. Belediye Personeli ve birkaç vatandaşın haricinde Çerkezköylü’ler geceyi evinde geçirmeyi tercih etti.

 

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Çerkezköy Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında bu akşam da Veliköy’de semazen gösterisi ve Emre Sönmezler konseri verilecek. 5 Temmuz Cumartesi günü ünlü sanatçılardan oluşan Yalçın Özden Tiyatrosu'nun sahnelediği Direkler Arası Kumpanya oyunu Amfi Tiyatro’da Çerkezköylü’ler için sahnelenecek. Aynı oyun 6 Temmuz Pazar günü Kızılpınar’da, 10 Temmuz Perşembe günü ise Veliköy’de sahnelenecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ