Sitespor'dan transfer bombaları devam ediyor

Süper Amatör Küme'de 2014-2015 sezonuna iddialı bir ekip ile girmeye çalışan temsilcilerimizden Sitespor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hedef olarak ligi üst sıralarda tama

SPOR 30.06.2014 17:56:00 0
Sitespor

ANLAŞMA SAĞLADI

Yeni sezon transfer çalşımlarını sürdüren Sitespor Çanakkale Dardanelspor alt yapısında yetişen başarılı stoper Onur Atik ile anlaşmaya vardı. Kariyerine Çanakkale Dardanelspor altyapısında başlayan Onur Atik , Edirne Gençlikspor ve Edirne Sarayspor formalarını giydi.

Edirne Sarayspor takımının Bölgesel Amatör Lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Onur Atik önceki gün kulüp binasında gerçekleşen görüşme sonucunda kırmızı beyaz formayı giydi.

“BAŞARI İÇİN SİTESPOR’U SEÇTİM”

Çiçeği burnunda transfer Onur Atik, Sitespor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade ederek “ Son anda bir kaç teklif vardı ve ben tercihimi başarı hedefleyen Sitespor’dan yana kullandım. İnşallah yeni takımımda başarılı olurum. Sitespor’da mücadele eden futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

 “NOKTA TRANSFERLER YAPIYORUZ”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Karamehmetoğlu “ Sezon öncesi çalışmalarımıza ilerleyen haftalarda başlayacağız. Sitespor’un başarısı için transfer çalışmalarımızı titizlik içinde sürdürüyoruz. Sitespor olarak nokta transferler yapıyoruz. Onur bizim daha önceden takip ettiğimiz başarılı bir kardeşimizdi. Kendisi ile yaptığımız ön görüşmede kulübümüzü bildiğini ve kulübümüzün büyüklüğünün farkında olduğunu dile getirdi.Kendisine olan güvenimiz sonsuz. Başarılı bir sezon geçireceğine inancımız tam. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

FIRAT AŞIK’DA SİTESPOR’DA

Sitespor Onur Atik transferinin ardından geçtiğimiz sezon Kapaklıspor’da çok başarılı bir sezon geçiren Fırat Aşık’ı da kadrosuna kattı. Yeni sezon öncesi iç transferde Türker Elbeli, Fevzi Altan, Olcay Üner, Volkan Demir ile anlaşan Sitespor gücüne güç kattı. Kapaklıspor alt yapısından yetiştikten sonra A Takıma kadar yükselen Fırat Aşık bundan sonra ilçe temsilcisi Sitespor için ter dökecek.

“ÇALIŞMAYA HIZ VERECEĞİZ”

Fırat Aşık’ın çok genç olmakla birlikte tekniğine hakim bir futbolcu olduğunu kaydeden Başkan Ersan Karamehmetoğlu “ Orta saha oyuncumuzun kulübümüze çok katkılar yapacağını ifade etmek istiyorum. Bu yıl genç ve dinamik takım kurduk. İç transferde sıkıntı yaşamadık. Dış transferde de teknik heyetimizin vermiş olduğu direktif doğrultusunda çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN