Şampiyonlardan Mandalı'ya sürpriz ziyaret

Kapaklıspor yönetimi, beraberlerindeki onlarca minik sporcu ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Başkanlık makamını adeta şenlendiren minik sporcular, Ba

GÜNDEM 30.06.2014 16:40:00 0
Şampiyonlardan Mandalı

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, beraberindeki yönetici, antrenör ve sporcularla birlikte dün saat 11.00’da Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret ederek bugüne kadar verdiği maddi manevi destekler için kendisine teşekkür etti.

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Yaklaşık 6 ay önce Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı bir kez daha ziyaret ettikleri anımsatan Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “O gün size bir söz vermiştik. Bugün sözümüzü tutmuş olmanın gururuyla U-13 Futbol Takımımızın şampiyonluk kupasını size getirdik. Çocuklarımız U-13 Ligi D Grubunda şampiyon oldular. Tekirdağ Bölgesi’nde de Türkiye Şampiyonası’na katılmayı 1 puanla kaçırdılar. Yönetim olarak hedefimiz altyapıdan bir takımımızı en geç 2 sene içinde Türkiye Şampiyonalarına göndermektir. Bu da ancak sizlerin destekleri ile mümkün olacaktır” diye konuştu.

 

 

İLÇEMİZİ TÜRKİYE’DE BAŞARIYLA TEMSİL EDECEĞİNİZE İNANIYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bir Belediye Başkanı’nın 5 yılda bir alması gereken ödülü, aileleriniz bize verdi. Biz de onların çocuklarına nasıl sahip çıkabileceğimiz konusunda çalışmalarımızı ve desteklerimizi sürdürüyoruz. İlçemizi Türkiye’de başarıyla temsil edeceğinize inanıyorum. Tabi bunun için de biz elimizden gelen maddi manevi desteği sizlere sağlayacağız. Yasaların bize verdiği izin kapsamında gerek size gerekse Sitespor’a gereken desteği sunacağız. Sağımdaki ve solumdaki kupalarla ilçeyi nasıl ileriye taşıyacağınızı ortaya koydunuz” dedi. 

 

 

ANNE BABANIZIA SAYGIYI EKSİK ETMEYİN

Kapaklı’nın ilçe olmakla birlikte kazandığı ivmeyi, genç sporcuların elde ettiği başarıyla perçinlediğini kaydeden Başkan İrfan Mandalı, “Unutmayın ki herşey kupa demek değildir. Ailelerinizin sizleri emanet ettiği bu kulüplerde kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp, spor yapıyorsunuz. Bu durum ailelerinizi de gururlandırıyor. Kapaklıspor, Süper Lig’de oynarken, sizler de alt liglerde ilçemizi temsil edeceksiniz. Sizlerden tek isteğim, antrenörlerinize ve Kulüp Başkanınıza gösterdiğiniz saygıyı anne babanıza da gösterin. Böylece yaşamınızı sıfır hata ile sürdürürsünüz” ifadelerini kullandı. 

 

 

KENDİNİZ KADAR RAKİPLERİNİZİ DE SEVİN

Bir bayanın, spor kulüpleri içinde istekli ve arzulu bir şekilde yer almasının ayrı bir güzellik olduğunu dile getiren Başkan Mandalı, “Bayanlar son yıllarda hakem, futbolcu hatta antrenör olarak yeşil sahalarda boy gösteriyor. Neden yönetimde de yer almasınlar. Bu kapsamda Nurten Pandir’e maddi manevi destekleri ve arzusu için sonsuz teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmasının sonunda genç sporculara seslenen Başkan Mandalı, “Kendinizi ne kadar seviyorsanız, rakiplerinizi de o kadar sevmelisiniz. Unutmayın, rakipleriniz olmazsa sizlerin varlığı da bir anlam ifade etmez. Kendi içinizde yücelmek istiyorsanız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi zeki çevik ve ahlaklı birer sporcu olun” ifadelerini kullandı.  

 

 

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR

Bugüne kadar verdiği maddi manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kapaklıspor Asbaşkanı Seçkin Dilsiz de “Bu başarılar, kulüp olarak altyapıya verdiğimiz önem sayesinde elde edildi. Çünkü biz şunu biliyoruz. Ağaç yaşken eğilir. Bu kapsamda Başkanımızın da dediği gibi çocuklarımızı zeki, çevik ve ahlaklı birer sporcu olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz” dedi.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Kapaklıspor ile yolculuğunun yaklaşık 7 ay önce başladığını belirterek konuşmasına başlayan Nurten Pandir ise “İnandığım bu yolda yürürken, Kapaklıspor Kulübü yönetimine ve antrenörlerimize gayretlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Hep birlikte inandık ve başardık. Tüm çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Sponsorlarımız ve Kapaklı Belediye Başkanımız sayesinde kulübümüzün birçok eksiği giderildi. Çocuklarımıza yazlık ve kışlık formalar aldık. Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Süleyman Kozuva ve birçok değerli büyüğümüze de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Onların da katkılarıyla çocuklarımzın gelişiminde epey bir yol katettik” dedi.

 

 

DİĞER BRANŞLARA DA YÖNELİN

Yaklaşık 6 ay önce Kapaklıspor bünyesinde sporcu sayısının 100 olduğun söyleyen Nurten Pandir, “Bugün bu sayı 300’ü aştı. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve olumsuz durumlarla karşılaşmamaları için aileleri onları bize gönderiyor. Umarım çocuklarımız için yaptığımız bu çalışmalara halkımız da destek verir” dedi ve bu yolda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Ziyaret sonunda konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İki spor kulübümüzden de artık diğer branşlara da yönelmelerini istiyorum. Siz üzerinize düşeni yapın, biz elimizden geldiğince maddi manevi destek sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ