Başkan Uyan, vatandaşla buluştu

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan her fırsatta vatandaşlarla sohbet ederek bölgenin sorunlarını ve acil ihtiyaçlarını daha yakından takip etme fırsatı buluyor.

GÜNDEM 30.06.2014 16:36:00 0
Başkan Uyan, vatandaşla buluştu

“FIRSAT BULABİLİYORUZ” 

Bölgenin sorunlarını daha yakından görebilmek ve yerinde inceleme adına bu tür sohbetlerin çok verimli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Her an makama gelip bizimle görüşme fırsatı bulamayan vatandaşlarımızın bizler ayağına gidiyoruz. Bize kendi yaşadıkları sıkıntıları dile getiriyorlar. Bizlerde hizmetlerimizle ilgili yönlendirmeleri daha sağlıklı yapma fırsatı bulabiliyoruz” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkanı yanlarında gören vatandaşlar ise mahalle ve sokaklarında ihtiyaç duydukları çalışmaları anında aktarma fırsatı buldukları için memnun olduklarını dile getirirken, “İlçe birleşip büyüyünce biz başkanı bir daha göremeyiz sanmıştık ama şimdi sanırım eskisinden daha fazla göreceğiz. Halkın içinden birisi olduğunu bize bir kez daha gösterdi. Kendisine bizlere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştular.