Ben yandım başkası yanmasın

Kapaklı'da Atatürk Mahallesi'nde yaklaşık 5 ay önce açılışı yapılan SİYMAR Market sahibi Siyabent Alkan, yanındaki çalışanının 20 TL değerindeki mal ile kayıplara karıştıÄ

GÜNDEM 30.06.2014 16:20:00 0
Ben yandım başkası yanmasın

Kapaklı’da Atatürk Mahalesi Turgut Özal Caddesi Aksu Sokak’ta faaliyet gösteren SİYMAR Market sahibi Siyabent Alkan, bir çalışanının kendisinden 20 bin TL değerinde mal çaldığını öne sürdü.

20 BİN TL’LİK MALLA KAYIPLARA KARIŞTI

İddiaya göre çevredeki bakkallara toptan malzeme götürmekle görevli olan Toga G. geçtiğimiz günlerde araçta bulunan yaklaşık 20 bin TL değerindeki malı çalarak kayıplara karıştı. Market sahibi Siyabent Alkan, “Mallarla birlikte aracı da çalıp gitti. Önceki gece sat 01.30 sıralarında aracı marketin önüne boş bir halde bırakarak yine kayıplara karıştı” dedi.

BU İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Durumu Tolga G.’nin ailesine bildirdiğini söyleyen Alkan, “Ailesi bu durumun çocuklarının ilk vukuatı olmadığını, kendisinden haber alır almaz beni arayacaklarını söyledi. Yaklaşık bir hafta sonra beni aradılar ve çocuklarının, kendilerine ait çiçekçi dükkanına girdiğini ve kapıyı üstüne kilitlediklerini belirttiler. Hemen polisi aradım. Polis ekipleri Tolga G.’yi hemen gözaltına aldı. Fakat kendisi çıkarıldığı savcılık tarafından aynı günün akşamı serbest bırakıldı” ifadelerini kullandı.    

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Bahse konu kişinin bölgedeki 20’ye yakın esnafı dolandırdığını öne süren Siyabent Alkan, “Hepsi de benimle birlikte şikayetçi olmuşlardı. Ben esnafımızın bu gibi kişilere karşı temkinli olmalarını, başka insanlarının canının yanmamasını istiyorum” dedi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise Tolga G.’nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ