500 kişi aynı sofrada iftar açtı

Kapaklı Belediyesi'nin Kent Meydanı'na ilçenin önde gelen işadamlarının sponsorluğunda kurduğu İftar Çadırı'na Kapaklı halkı yoğun ilgi gösterdi. Kapaklı Belediye Başkan YardÄ

GÜNDEM 29.06.2014 17:48:00 0
500 kişi aynı sofrada iftar açtı

Kent Meydanı’nda Kapaklı Belediyesi’nce kurulan İftar Çadırı’nda toplanan 500 kişi, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından verilen iftarda orucunu birlikte açtı.

 

 

HUZUR VE BEREKET DİLİYORUM

Kapaklı Belediyesi’nin, ilçedeki işadamlarının desteği ile geleneksel hale getirdği organizasyonda Ramazan Ayı’nın ilk iftarı, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından verildi. Kent Meydanı’nda kurulan İftar Çadırı’nda Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Sahibi Yahya Avcu ile vatandaşlara kendi elleriyle yemek servisi yaptı. 500 kişinin toplu halde iftarını açmasının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Başta Kapaklı ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi’nin huzurlu bir Ramazan geçirmesini temenni ediyorum. Otuz gün boyunca iftar verecek olan iş adamlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Ramazan Ayı’nın tüm ilçemize ve ülkemize huzur ve bereket getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUCU KABUL EYLESİN

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “İftar çadırları, zengin fakir ayırt etmeksizin tüm insanları bir araya getirir. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan Ayı 11 ayın sultanıdır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Bizler de bugün bu vesile ile bir araya geldik. Allah tuttuğumuz orucu kabul eylesin” diye konuştu.

 

 

TÜM SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan Ayı’nın ilk iftarının Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından verildiği iftar çadırında, dün akşam ise Sare Gayrimenkul tarafından iftar yemeği verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Ramazan Ayı boyunca iftar verecek olan Akgül Emlak, Varol Beton, Aytaç Emlak, Şükür İnşaat, Altınoku Mühendislik, Vatan İnşaat, Kapaklı Yapı Denetim, Özbirlik İnşaat, Hakte Çevre Düzenleme, Arda Bebe, Kardeşler İnşaat, Zafer İnşaat, Enes Emlak, Çavdaroğlu Hafriyat, Ertaş Yapı Denetim, Atıcı Spor Kompleksi, Altaş Hafriyat, Beren İnşaat, Ceylan İnşaat, Toronoğlu Yapı Market, Cimbek İnşaat, Yolfen İnşaat, Memişoğlu İnşaat, Çetin Grup, Işık Emlak, Nura Yapı Emlak, DMR Bobinaj Elektrik, Eray Temizlik, Kutay Temizlik, Atılım Beton, Sur İnşaat, Eflatun Organizasyon ve Metin Müzik firmalarına da şimdiden teşekkür etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ