Yaya geçişleri çoğaltılıyor

Çerkezköy'ün en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi'ndeki orta refüjde bulunan yaya geçiş noktalarının yeterli sayıda olmadığını ve insanların bu nedenle çimleri ezdiğini kaydeden Çer

GÜNDEM 29.06.2014 17:46:00 0
Yaya geçişleri çoğaltılıyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’ndeki orta refüjde bulunan yaya geçişlerinin sayısını arttırıyor.

YAYA GEÇİŞLERİ SAYISI YETERLİ DEĞİL

Çerkezköy’ün en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde orta refüjde bulunan yaya geçiş noktalarının yeterli sayıda olmaması nedeniyle vatandaşların bu yaya geçişlerini kullanmadığını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Halkımız bu nedenle çimleri çiğneyerek geçiş yapıyor. Bunu önlemek için yeni bir düzenleme yapmaya başladık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak ekiplerimiz önceki gün orta revüjdeki bozuk çimlerin yerine yeni çimler ve çiçekler ekti. On-On beş metre aralıklı yaya geçişlerinin arasında kalan mesafelerde de yeni yaya geçişleri yapılmaya başlanıldı. Bu çalışmaların 3 gün içinde tamamlanmasını hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Çerkezköy’ün en işlek Caddesi olan Atatürk Caddesi’ndeki yoğun trafikte vatandaşların karşıdan karşıya geçerken sıkıntı çekmemesi ve herhangi bir kaza yaşamaması için yaya geçişlerinin sık aralıklarla çoğaltıldığını dile getiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Vatandaşlarımız gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmaları çok yerinde bulduklarını belirtiyor ve yapılan bu çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar” ifadelerini kullandı.

 Haber / Seyit SÜREN