Yüzme eğitimleri bugün başlıyor

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu yüzme kurslarının açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Cuma günü başlayacağı belirtilen yüzme kurslarının havuzlardaki bakım işlemlerinin ve çevre g?

GÜNDEM 29.06.2014 17:45:00 0
Yüzme eğitimleri bugün başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez açılacak olan Yaz Spor Okulları Yüzme kursuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

YÜZME SAATLERİNİ ÇOĞALTTIK

Çerkezköy Belediyesi Yazspor Okulu kapsamında bu yıl ilk kez yüzme kursu açılacak. Çerkezköy Belediyesi Yüzme Kursu’na talebin beklenenden çok olması nedeniyle yüzme saatlerini çoğalttıklarını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Yüzme kursuna ilginin beklenenden çok olmasından büyük memnuniyet duyduk” açıklamalarında bulundu.

YAŞ İLERLEDİKÇE KORKULAR ARTIYOR

Özellikle yüzme öğrenme kursuna genç neslin katılmasının kendileri için çok güzel bir olay olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Çünkü insan küçük yaşta yüzme öğrenmelidir. Yaş ilerledikçe kişilerin yüzme konusundaki korkuları daha da artıyor. Çocuklarımız bu tür kurslar sayesinde şimdiden yüzme ile ilgili korkulardan da arınmış olacak” açıklamalareında bulundu.

Haber/Seyit SÜREN