Selimiye Camii'nde ilk iftar açıldı

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın organizesinde Edirne Belediye Başkanlığı, meslek örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları, hayırsever vatandaşların desteği ile Selimiye

GÜNDEM 29.06.2014 17:32:00 0
Selimiye Camii

TEŞEKKÜR ETTİ

Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır, “Edirne Valiliği himayesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan iftar çadırının 5’incisini düzenliyoruz. Bir defada bin 200 kişiye iftar verme kapasitesine sahip çadırımızda 40 personel, ilgili vakıf personeli ve gönüllülerden oluşuyor. Çadırın içinde oturanlarla bin 200 kişi, ayaktakilerle birlikte toplam 3 bin kişiye yemek verebiliyoruz. Selimiye’nin gölgesinde yaptığımız iftarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

HEP BİRLİKTE AÇALIM

İftarını çadırda açan Nebahat Körüklü adlı vatandaş, “Ramazan ayında ne mutlu bugünleri gördük, Allah devletimize zeval vermesin. Allah başkanımıza ve devletimize iyilik hoşluk versin” dedi. 

İftarını çadırda açan Kıymet Makas ise, “Geçen yıl bu çadırda Allah nasip etti, bu yılda burada iftar açmayı Allah nasip etti. İnşallah Allah ömür verirse yine buraya gelelim iftarımızı açalım” şeklinde konuştu.  İftar çadırındaki yemeğe Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır’ın yanı sıra Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştürk, Edirne Belediye Başkan Vekili Selçuk Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu da katıldı.