Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan

Kapaklı Belediyesi yıllardır her Ramazan Ayı'nda kurduğu İftar Çadırı'nı, bu yıl da Kent Meydanı'nda kurdu. Yetkililer, İftar Çadırı'nda Ramazan Ayı boyunca her gün farkl?

GÜNDEM 27.06.2014 20:15:00 0
Hoşgeldin Ya Şehri Ramazan

Kapaklı halkı, her yıl olduğu gibi bu yıl da iftarını, Kent Meydanı’nda kurulan İftar Çadırı’nda zengin-fakir ayırt etmeksizin hep birlikte açacak.

HER GÜN 500 KİŞİLİK YEMEK VERİLECEK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha önceki yıllarda da iftar çadırı kurduklarını belirterek, bu yıl da aynı geleneği sürdüreceklerini ifade etti. Kimsesizlerin, fakir fukaraların ve yolda kalanların yanlarında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Mandalı, “Yemeklerimiz Özel Çamlıca Erkek Öğrenci Yurdu'nda yapılacak. Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı’da bulunan iş adamları ve hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan’da 500 kişiye sıcak yemek vereceğiz. Bu yıl ilk orucumuzu 28 Haziran Cımartesi günü açacağız. İftar çadırında emeği geçen başta Belediye personelim olmak üzere tüm iş adamlarına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

TÜM MÜSLÜMANLARIN RAMAZAN AYI’NI KUTLARIM

Ramazan Ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm sosyal yaşantıya yayılması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kimsenin yardım almaya ihtiyaç duymadan, muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşerilerimin ve tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutlarım'' açıklamalarında bulundu.

 

 

RAMAZAN AYI 11 AYIN SULTANIDIR

Ramazan Çadırı’nda incelemelerde bulunan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen ise iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin tüm insanları bir araya getirdiğini belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan Ayı, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan Ayı 11 ayın sultanıdır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinde bir araya gelen insanlar, birlik ruhunu oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

SPONSOR FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan Ayı’nda iftar verecek olan tüm firmalara gönülden teşekkür ettiğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, “Ramazan Ayı’nda iftar verecek olan Avcu Hurdacılık, Sare Gayrimenkul, Akgül Emlak, Varol Beton, Aytaç Emlak, Şükür İnşaat, Altınoku Mühendislik, Vatan İnşaat, Kapaklı Yapı Denetim, Özbirlik İnşaat, Hakte Çevre Düzenleme, Arda Bebe, Kardeşler İnşaat, Zafer İnşaat, Enes Emlak, Çavdaroğlu Hafriyat, Ertaş Yapı Denetim, Atıcı Spor Kompleksi, Altaş Hafriyat, Beren İnşaat, Ceylan İnşaat, Toronoğlu Yapı Market, Cimbek İnşaat, Yolfen İnşaat, Memişoğlu İnşaat, Çetin Grup, Işık Emlak, Nura Yapı Emlak, DMR Bobinaj Elektrik, Eray Temizlik, Kutay Temizlik, Atılım Beton, Sur İnşaat, Eflatun Organizasyon ve Metin Müzik firmalarına tüm Kapaklı halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.   

Haber / Ahmet KARDEŞ