ÇESİAD dünyaya açılacak

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği, yapı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ile önceki gün saat 20.00'da Et Beyi Restaurant'ta düzenlenen İstişare Toplantısıâ??

GÜNDEM 26.06.2014 19:13:00 0
ÇESİAD dünyaya açılacak

TOPLANTIYA VAHAP AKAY DA KATILDI

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği İnşaat Yapı Komitesi tarafından organize edilen İstişare Toplantısı’na Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör de katıldı. ÇESİAD İnşaat Komitesi olarak üyelerle birlikte bir araya gelerek ortak neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak istediklerini ifade eden ÇESİAD Genel Sekreteri Ali Arlı, “Çerkezköy’ümüz ve halkımız için hangi ortak paydalarda bir araya gelebileceğimizi konuşmak için bu toplantıyı yaptık. Katılımınızdan dolayı başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

BU TOPLANTILARI SÜREKLİ HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

ÇESİAD’ın da üyesi olduğu Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’un çalışmalarını anlatan slaytın gösteriminin ardından konuşan ÇESİAD İnşaat Yapı Komitesi Başkanı Yılmaz Yavuz ise “Bu toplantıyı düzenlememizdeki amaçlardan biri de, üyelerimizin hem birbirleriyle hem de yeni Belediye Başkanımız Vahap Akay ile tanışmalarını sağlamaktır. Biz İnşaat Yapı Komitesi olarak bu toplantıları sürekli hale getirmek istiyoruz. Bu toplantıları devam ettirebilirsek eğer hem Çerkezköy hem de bizim için çok iyi olacak” diye konuştu. 

ORTAK PAYDADA BULUŞABİLİR MİYİZ?

Çerkezköy’de inşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren üyeleri bir araya getirdiklerini kaydeden Yılmaz Yavuz, “Bir araya gelip ortak işler yapabilir miyiz? Bir ortaklık yapısı kurulabilir mi? Ortak paydada buluşabilir miyiz? Bu konularda üyelerimizin fikir ve görüşlerini almak istedik” dedi. Geçtiğimiz aylarda bir arkadaşı ile yurt dışı gezisine katıldığını ve orada kurduğu temaslarla yurt dışında işler yaptığını, hatta Türkiye’ye oranla neredeyse 5 katı kar elde ettiğini söyleyen Yavuz, “Neden aynın şekilde bizler bir araya gelerek yurt dışına açılmayalım” dedi ve toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. 

ÇESİAD TUSKON’UN EN ÖNEMLİ PARÇALARINDAN BİRİDİR

TUSKON’un yalnız Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli oluşumlarından biri olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “ÇESİAD da TUSKON’un en önemli parçalarından biridir. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Çerkezköy’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri bir araya toplayıp, yeni fikirler ortaya koymak çok önemli bir harekettir. Umarım bu birliktelikler sayesinde Çerkezköy için faydalı büyük yatırımlar ortaya çıkar. Bu tür organizasyonlarınızın gelecekte de devam etmesini temenni ediyorum” dedi. Başkan Vahap Akay, yurt dışı yabancı ülkelerle ticari ilişkileri güçlendirebilmek adına temaslarda bulunulması için ÇESİAD üyeleri ile birlikte yurt dışı gezilerine katılabileceğini de sözlerine ekledi.

Haber / Ahmet KARDEŞ