Malkaralı muhtarların yeni başkanı Temurtaş oldu

Malkara'da 77 mahalle muhtarının bağlı olduğu Malkara Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na İshakça Mahalle Muhtarı Bilal Temurtaş seçildi.

GÜNDEM 25.06.2014 22:24:00 0
Malkaralı muhtarların yeni başkanı Temurtaş oldu

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Yapılan seçimlerde Bilal Temurtaş Muhtarlar Derneği başkanı olurken, başkan yardımcılığına Alaybey mahallesi muhtarı Hüseyin Küreşçi, yönetim kurulu üyeliklerine de Çınaraltı Muhtarı Yılmaz Bölüt, Pirinççeşme muhtarı Şenol Uysal, Kalaycı muhtarı Kamil Kabak, Kiremitlik muhtarı Sadri Girgin, Evrenbey muhtarı Nurettin Çelik seçildi. Denetleme kuruluna ise Ahmetpaşa muhtarı Ünal Arslan, Gönence muhtarı Süleyman Galata ve Izgar muhtarı Fahrettin Düşünen getirildi.

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Seçimler sonrası muhtarlara teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş, "Büyükşehir ile birlikte mahalle olan köyler için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerin de amacı eskiden köy olan mahallelerimize hizmet etmektir. Malkara Muhtarlar Derneği olarak yeniden yapılanacak ve mahallelerimiz için ne gerekiyor ise yine eskisi gibi çalışacak ve mahallelerimize hizmeti götürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber / Gülay Yiğit SEZEN