Ali Osman Orhan görevden alındı

Ahmet Kambur'un görevden ayrılmasının ardından AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı'na atanan Ahmet Akçay, yeni yönetim listesini AK Parti Genel Merkezi'ne sundu. Akçay'ın Genel Merkezâ?

GÜNDEM 25.06.2014 22:20:00 0
Ali Osman Orhan görevden alındı

YENİ YÖNETİMDE KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY’DEN BİRER İSİM

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın Genel Merkez’e sunduğu yeni yönetim listesinde Kapaklı ve Çerkezköy’den birer isim girdi. Veliköy Belediye Eski Başkanı Hanifi Belindir ile AK Parti Kapaklı Belde Eski Başkanlarından Tahir Eke, Akçay’ın yeni yönetiminde yer aldı. AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nde yer alan diğer isimler ise şöyle: “Eyüp Kanar, Ali Gümüş, Zeynel Şen, Şükrü Akçaoğlu, Şükrü Avcı, Nagihan Bayol, Hacer Kazan, Sema Şahin, Mehmet Şahin, Hüseyin Önbey, Sevilay Bozdoğan, Sibel Demir, Ömer Polat, Özgür Yaver, Hamdi Balatan, Hüseyin Sivri, Bekir Kiremitçi, Selime Günder Yazıcı, Muharrem Akyüz, Selami Altınay, İsmail Varlık, Hikmet Mutlu, Engin Çebi, Şevket Yatman, Aykut Sancar, Fethi Özver, Aytekin Öklü, Abdullah İktu, Sadık Baş, Mustafa Şentürk, Atamer Örü, Şirzad Filiz, Hakan Sunal, Halit Gürsoy, Salih Keskin, Urçak Dönmez, Egemen Güngör, Cüneyt Yüksel, Bayram Başelma, Arzu Çebi, Muhammed Polat, Gürkan Kızılırmaklı, Cem Sitoğlu, Fatih Kayı ve Ferudun Berk Çarıkçı.”

REŞAT BAHAR GÖREVİ BAŞINDA KALDI

AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’nde yaşanan değişikliklerden, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı da etkilendi. İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, dün saat 15.00 itibari ile görevden alındı. Ayrıca Süleymanpaşa, Şarköy, Saray, Çorlu, Ergene ve Marmara Ereğlisi İlçe Başkanları da görevden alındı. Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ile Malkara ve Hayrabolu İlçe Başkanları ise görevleri başında kalırken, bu teşkilatların ise yönetim kurullarında revizyon yapılacağı belirtildi. Ali Osman Orhan, 2011 yılında AK Parti Kapaklı Belde Başkanlığı’na, daha sonra da AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı’na atanmıştı.

Haber / Ahmet KARDEŞ