İlk mezunlara coşkulu kutlama

Kızılpınar'da dört yıl önce eğitim öğretim hayatına başlayan ve bu yıl ilk mezunlarını veren Kızılpınar Anadolu Lisesi'nde, 88 öğrenci düzenlenen törende mezuniyet coşkusunu y

GÜNDEM 25.06.2014 22:18:00 0
İlk mezunlara coşkulu kutlama

MANDALI PROGRAMA KATILAMADI

Kızılpınar Anadolu Lisesi mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İstanbul Belediye Orkestrası’nın konseri ile başladı. Programda daha sonra çeşitli şekillerde okula katkı sunan kişilere birer teşekkür plaketi takdim edildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın teşekkür plaketi, törene katılamaması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu’ya verildi. Okulun Kurucu Müdürü İsa Çetin ise plaketini Okul Müdürü Necdet Önder’in elinden aldı. Program, okuldan derece ile mezun olan öğrencilere başarı plaketlerinin verilmesi ile devam etti.

BU OKUL SİZİN YUVANIZ

Kızılpınar Anadolu Lisesi’nin 2013-2014 eğitim öğretim yılı birincisi Kader Gegekoğlu, okul ikincisi Elif Karaman ve okul üçüncüsü Melike Pehlivan başarı plaketlerini Okul Müdür Yardımcısı Levent Uçukyıldız’ın elinden aldı. Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Uçukyıldız, mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Gegekoğlu, “Okulumuz bu yıl YGS’de de önemli başarılara imza attı. Bu okul sizin yuvanız. Gönlümüz size her zaman açık. Her zaman sizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

AİLEM HER ZAMAN YANIMDA OLDU

Programda daha sonra okul birincisi Kader Gegekoğlu mezun olan öğrenciler adına kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kızılpınar Anadolu Lisesi’ne 11. sınıfta geldiğini söyleyen Gegekoğlu, “Lise hayatında zorlandığım zamanlar da oldu. Ama pes etmedim. Kendim ve okulum adına daha iyisini yapabileceğime inandım ve başardım. Ben hayallerimin peşinden koşarken öğretmenlerim ve ailem her zaman yanımda oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İSMİNİ MEZUNİYET KÜTÜĞÜNE ÇAKTI

Kızılpınar Anadolu Lisesi’nde çok güzel zaman geçirdiğini, birbirinden değerli anılar edindiğini ifade eden Gegekoğlu, “Bana bu güzel anıları yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kader Gegekoğlu daha sonra mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Program mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesi ile devam etti. 12-A sınıfı öğrencilerine diplomalarını rehber öğretmenleri Günnur Yıldırım verirken, 12-B sınıfı öğrencileri de diplomalarını rehber öğretmenleri Abdulkadir Önder’in elinden aldı. 12-C sınıfı öğrencilerine diplomalarını rehber öğretmen Elif Şener, 12-D sınıfı öğrencilerine diplomalarını rehber öğretmen Yeşim Alkan verirken, 12-E sınıfı öğrencileri de diplomalarını Pınar Öztaş Yıldırım’ın elinden aldı.

ÖĞRENCİLER SAHNE ALDI

Diploma merasiminin ardından Kızılpınar Anadolu Lisesi’nden mezun olan 88 öğrenci, okul bahçesinde keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı. Öğrencilerin aileleri de çocuklarının bu anını ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarıştı. Gökyüzünün havai fişekler ve dilek fenerleri ile aydınlandığı mezuniyet töreninin finalinde ise okul öğrencilerinden oluşan gruplar sahne aldı. Mezuniyet törenine okul müdürü Necdet Önder, Çerkezköy’deki okul müdürleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber / Ahmet KILAVUZ