Konfor Showroom artık Kapaklı'da

Say Dahili Ticaret Konfor Showroom, dün saat 14.00'da Kapaklı'da Bahçelievler Mahallesi Pınar Bulvarı No: 26'da düzenlenen açılış töreni ile faaliyete geçti.

GÜNDEM 25.06.2014 22:17:00 0
Konfor Showroom artık Kapaklı

KAPAKLI’DAKİ HEMŞERİLERİMİZE KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ

Say Dahili Ticaret Konfor Showroom’un açılış töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık, Atansay ailesi ile çok sayıda davetli hazır bulundu. Törenin açılış konuşmasını Say Dahili Ticaret sahibi Harun Atansay gerçekleştirdi. Açılışı yapılan Say Dahili Ticaret Konfor Showroom’un 4’üncü şubeleri olduğunu kaydeden Harun Atansay, “Çok mutluyuz. Konfor Showroom olarak Kapaklı’daki hemşerilerimize kaliteli hizmet sunacağız. Yıllardır Çerkezköy’deki şubelerimizde vatandaşlarımızı fazlasıyla memnun ettik. Benden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen aileme sonsuz teşekkür ediyorum. Dördüncü şubemizin Kapaklı’ya hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SAY DAHİLİ TİCARET İLE ÇALIŞMAKTAN KEYİF DUYUYORUZ

Açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Konfor A.Ş. Genel Müdürü Nuri Gedik, “Bu konsepte hazırladığımız 18’inci mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen haftalarda üç mağazamızı daha açacağız. Gerçekten Konfor Showroom olarak 40 ülkeye ihracat yapıyoruz. İşletme olarak ciddi koleksiyon ürünleri ile sizlere daha iyi hizmete devam edeceğiz. Her gün sizlere ürünlerimizi ulaştıran Say Dahili Ticaret ile çalışmaktan keyif duyuyoruz. Yeni işletmenin Çerkezköy ve Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu.

ÇERKEZKÖY’DEKİ BAŞARISINI KAPAKLI’DA DA GÖSTERECEKTİR

Say Dahili Ticaret’in yıllardır Çerkezköy’de vatandaşlara hizmet verdiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Çerkezköy’de üç şubesi bulunan Say Dahili Ticaret hizmet ağını genişleterek Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklı’ya yeni şubesini açtı. Ben inanıyorum ki Çerkezköy’deki başarısını Kapaklı’da da aynı şekilde gösterecektir. Bu işletmeyi Kapaklı’ya kazandıran Harun Atansay’a bol kazançlar diliyorum” dedi. Açılış töreninde daha sonra hizmete açılan işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri mobilya ve dekorasyon ürünlerinin yer aldığı işletmeyi gezdi. Ardından ise davetlilere ikramda bulunuldu.

Haber / Gökhan YILMAZ