Özkan ve Vatan ailelerinin mutlu günü

Semra-Suray Vatan'ın biricik oğulları Mükerrem-Aziz Özkan ve Hatice-Ahmet Vatan'ın torunları 7 yaşındaki Arda Vatan için, önceki gün Kapaklı Business Otel'de 19.00-24.00 saatleri arasında sÃ

GÜNDEM 25.06.2014 22:16:00 0
Özkan ve Vatan ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLERLA YAKINDAN İLGİLENDİLER

Küçük Arda’nın erkekliğe ilk adımını atması Vatan ve Özkan ailelerini oldukça mutlu etti. Annanne Mükerrem Özkan ve dede Aziz Özkan ile Babanne Hatice Vatan ve Büyükbaba Ahmet Vatan torunlarının  ilk mürvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirttiler. Sünnet düğününe gelen davetlileri Vatan ve Özkan aileleri kapıda karşıladı ve gece boyuncada davetlilerle yakından ilgilendiler. Sünnet düğününe katılanlar arasında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da yer aldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Vatan ve Özkan ailelerinin eş, dost ve akrabalarının yanı sıra kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı sünnet düğününde sünnet olan Arda Vatan gece boyunca annesi babası başta olmak üzere tüm sevenleriyle birlikte çalan müzik eşliğinde doyasıya oynadı. Gece sonunda Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, torunun sünnet düğününe katılan tüm davetlilere bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

 Haber / Ahmet KARDEŞ