Kubilay: Mehmet Oğuz Erdoğan gururumuz oldu

Müjgan-Serkan Uygulamalı Eğitim Merkezi öğrencisi Mehmet Oğuz Erdoğan Edirne'de geçtiğimiz hafta sonu yapılan Engelliler 2. Balkan Spor Yarışmasında Atletizm'de 50 metrede birincilik Gülle Atma yarÄ

GÜNDEM 25.06.2014 22:15:00 0
 Kubilay: Mehmet Oğuz Erdoğan gururumuz oldu

MUTLU OLDUK

Başarılı şampiyon sporcu Mehmet Oğuz Erdoğan dün saat 16.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı  Annesi Nadire Erdoğan babası İsmail Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan,Müjgan-Serkan Karagöz Uygulamalı Eğitim Merkezi kurucuları hayırseverler Müjgan ve Serkan Karagöz çifti ve Okul Müdürü Serdar İş ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Metin Kubilay, “Engelliler 2. Balkan Sporları Yarışmasına ülkemizi başarıyla temsil eden Mehmet Oğuz Erdoğan çocuğumuzun Atlatizm  de birincilik ve Gülle atmada  üçüncülük alması bizleri gurulandırdı ve gurur kaynağımız oldu. Engelliler 2. Balkan Spor Yarışmasında Türkiye, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Bulgaristan, Yunanistan ve Kozova ülkelerinin sporcuları yer aldı.Yarışmalar Atlatizm,Gülle atma,Basketbol ve Bolca dallarında yapıldı. Çerkezköy’den katılarak Ülkemizi bu yarışmada başarıyla temsil eden Mehmet Oğuz Erdoğan’ın başarısından son derece mutlu olduk” dedi.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Kaymakam Metin Kubilay, “Böyle bir evlat yetiştirdikleri için anne ve babasına,iyi bir eğitim aldığı için  Müjgan-Serkan Karagöz Uygulamalı Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve bu okulu Çerkezköy’e kazandıran hayırseverlerimiz Müjgan-Serkan Karagöz’e ayrı ayrı teşekkür ediyor.Başarılı sporcu çocuğumuzun bundan böylede başarılara imza atacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.Kaymakam Kubilay Konuşması sonrasında başarılı sporcu Mehmet Oğuz Erdoğan’a  altın takarak ödüllendirdi ve sonrada ziyarette bulunanlarla birlikte topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber / Seyit SÜREN