Taşkın:" Halk bundan zarar görür"

Saadet Partisi Uzunköprü İlçe Başkanı Recai Taşkın, ilçede bulunan pazar yerinin en kısa zamanda ele alınması ve Uzunköprü'ye yakışır bir hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

GÜNDEM 24.06.2014 19:50:00 0
Taşkın:

“KÜÇÜLMESİNE SEBEP OLMAKTADIR”

Uzunköprü pazar yeri ile ilgili projenin ne zaman başlatılacağını soran Saadet Partisi İlçe Başkanı Recai Taşkın, "Cek –cak la iş yürümüyor. Gerek Pazar yerinin yenilenmesi, gerekse yeni terminal binası için hemen harekete geçilmelidir. Kaybedilen zaman şehirlerimizin göç vermesine ve ekonomik olarak küçülmesine sebep olmaktadır" dedi. 

“PAZAR YERİ ÇOK KÖTÜ”

"Seçimlerde konuşulan sözlerin, verilen vaatlerin takipçisi olacağız" diyen Recai Taşkın, "Pazar yerimiz çok kötü durumda. Günün şartlarına uygun değil ve ihtiyaçlara cevap vermiyor. Pazarın kapalı kısmı ise dökülüyor. Maalesef temizlik ve sağlık açısından içler acısı durumda. Kaç yıldan beri ele alınmayan pazar yerimiz ilçemizin ekonomik olarak geri gidişinin bir önemli sebebidir. Siz pazarları orta çağ görünümünde tutarsanız insanlar buralara gelmez, alışveriş merkezlerine gider. Üretici, pazar esnafı en önemlisi halk bundan büyük zarar görür" ifadelerini kaydetti.