Çorlu Belediyesin'den ramazan şenliklerine davet

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl düzenlenen ramazan şenliklerinin davetiyeleri halka dağıtılmaya başlandı.

GÜNDEM 24.06.2014 19:47:00 0
Çorlu  Belediyesin

DAVETİYE DAĞITTILAR

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tiyatro topluluğunun eğitmen ve öğrencileri, geleneklere uygun olarak Hacivat ve Karagöz kıyafetleriyle, ramazan davulcuları eşliğinde ramazan şenlikleri davetiyeleri ve etkinlik programını dün itibariyle halka  dağıtmaya başladı. Tiyatro topluluğu üyeleri ilk olarak Çorlu Belediye Başkanı Dr.Ünal Baysan’ı makamında ziyaret ettiler. Bu yıl ramazan şenlikleri için geniş kapsamlı bir program hazırlandığını belirten Başkan Baysan, tüm Çorlu halkını Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti. Belediye hizmet binasını da gezen tiyatro topluluğu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Serhad Çatalkaya ve Erdoğan Demirci, belediye personeli ve vatandaşlara da ramazan şenlikleri davetiyelerini takdim ettiler.

EN İYİ ŞEKİLDE GEÇECEK

Tiyatro topluluğu üyeleri Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt'üde  ziyaret ederek ramazan şenlikleri davetiyelerini takdim ettiler. Çorlu Belediyesi'nin  davetinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Doğan ve Emniyet Müdürü Öğüt, ramazan şenliklerinin en iyi şekilde geçmesi temennisinde bulundular.Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu üyeleri resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlara ramazan şenlikleri davetiyelerini önümüzdeki günlerde de dağıtmaya devam edecekleri belirtildi.