Ünlü Yönetmen reklam filmi için Kapaklı'yı tercih etti

Türkiye'nin milli akaryakıt şirketi Türkiye Petrolleri, yeni reklam filmini yatırımcıların gözbebeği haline gelen Kapaklı ve Çerkezköy'de çekti. Reklam filminde tatile çıkan bir aileyi anlatt?

GÜNDEM 24.06.2014 19:10:00 0
Ünlü Yönetmen reklam filmi için Kapaklı

Türkiye Petrolleri Akaryakıt Şirketi yeni reklam filmi için Kapaklı ve Çerkezköy’ü tercih etti.

BU BİR TATİL FİLMİ

Türkiye Petrolleri Akaryakıt Şirketi’nin reklam filminin yönetmenliğini ise Fırat Mançuhan yaptı. Reklam çekimlerinin toplam 2 gün sürdüğünü kaydeden Mançuhan, “Çekimlerin ilk günü İstanbul Yeniköy’de yapıldı. Bu bir tatil filmi. Tatile çıkan bir aileyi anlatıyor. Reklam filmi için mekan seçerken, Çerkezköy Yurt Kesim Petrol’ü bulduk. Sonra yeşil alanlarının çokluğu nedeniyle Kapaklı’yı keşfettik. Yaklaşık 60 kişilik ekiple çekimlerimizi burada tamamladık. Reklam filmimizin ana oyuncu kadrosu anne, baba ve çocuktan oluşuyor. Onlara 4 kişilik yan oyuncu kadrosu eşlik ediyor” dedi.  

 

 

HEDEFİ SİNEMA FİLMİ ÇEKMEK

2009 yılında çektiği kısa filmle adından sıkça söz ettiren Fırat Mançuhan, “Reklam filmi sektörüne kamera arkası çekimleriyle başladım. Daha sonra bir yapımcı çektiğim kısa filmi izledikten sonra bana reklam filmi teklifi ile geldi” dedi. Evli ve Nil adında 3,5 yaşında bir kız çocuğu babası olan Fırat Mançuhan, meslek hayatının ilerleyen yıllarında bir sinema filmi çekmeyi hedeflediğini kaydetti. Reklam filmi çekimleri Çerkezköy’de Yurt Kesim Petrol’de son buldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ