Robert Koleji'nden Başkan Özcan'a ziyaret

Robert Koleji'nin topluma hizmet projesi kapsamında Keşan'a gelen duyarlı öğrenciler önceki gün Keşan Belediyesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM 24.06.2014 16:08:00 0
Robert Koleji

TEŞEKKÜR ETTİLER

Saat 11.00 sıralarında belediyeye gelen Robert Koleji Felsefe Öğretmeni Mehmet Göral ve bir grup duyarlı öğrenci, burada Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan tarafından karşılandı. Robert Koleji öğrencileri, ziyarette Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a çiçek de takdim etti.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda Keşanlı öğrencilerle spor alanında bilgi ve tecrübelerini paylaştıklarını aktaran Robert Koleji öğrencileri, Keşan’daki çalışmalarına destek veren Keşan Belediyesi'ne ve Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.

MEMNUN AYRILDILAR

 Robert Koleji öğretmenlerinden Mehmet Göral da “Robert Koleji öğrencilerini toplumun farklı kesimlerinden daha küçük çocuklarla ve hayatlarla kaynaştırmak istedik ve böyle bir proje hazırladık. 17 Robert Koleji öğrencisiyle Keşan’dayız. Ve Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri’nde 1 haftalık sporu sevdirme etkinliğimiz başladı. Projemiz kapsamında bize her türlü desteği veren ve spor tesislerinin kapılarını açan belediyemize teşekkür ediyoruz.” dedi.  Ziyaret nedeniyle Robert Koleji öğrencileri ile yöneticilerine teşekkür eden Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, ülkenin farklı yerlerinden gelen öğrencileri Keşan’da ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını dile getirdi.

“KAYNAŞMIŞ OLUYORLAR” 

Robert Koleji’nin Keşan’da Keşan Belediyesi ile 4. spor etkinliğini gerçekleştirdiğin belirten Özcan,  “Öğrencilerimizin tesise gidiş-gelişlerini de sağladığımız bir program hazırlandı. Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri’nin kapılarını bu proje kapsamında öğrencilerimizin kullanımına açtık. Öğrencilerimiz bu proje sayesinde birbirleriyle kaynaşmış oluyorlar.” şeklinde konuştu