32 özel insana özel kutlama

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin başlattığı 'Doğum Günü' etkinlikleri kapsamında Haziran ayında doğan dernek üyeleri için dün saat 13.00'da doğum günü partisi düzenlend

GÜNDEM 23.06.2014 20:15:00 0
32 özel insana özel kutlama

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne üye engellilerden Haziran ayında doğanlara doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.

BARANOĞLU PASTANESİ YAPTI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, yeni binasında her ay düzenli olarak dernek üyeleri için 'Doğum Günü' partileri düzenlemeye devam ediyor. Dernek yönetimi tarafından da Haziran ayında doğan 32 kişi için önceki gün doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisini bu ay Çerkezköy’de faaliyet gösteren Baranoğlu Pastanesi üstlendi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Her ay düzenledikleri doğum günü kutlamalarını geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, “Bu ay Haziran ayında doğan 32 üyemizin doğum gününü kutluyoruz. Doğum gününe sponsor olan Baranoğlu Pastanelerine sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Pastayı birlikte kesen engelliler ve aileleri daha sonra çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber / Menşure KARDEŞ