GO'nun da Kapaklı'nın da geleceği parlak

50 yılı aşkın süredir enerji sektöründe faaliyet gösteren İpragaz, akaryakıt sektörüne 'GO' markası ile giriş yaptı. GO Akaryakıt İstasyonu, dün saat 14.00'da Atatürk Mahallesi P

GÜNDEM 23.06.2014 19:44:00 0
GO

 

AKARYAKIT DEĞİL, YAKIT İSTASYONUYUZ

GO Akaryakıt İstasyonu’nun açılış töreninde konuşan GO Satış Müdürü Hakan Çelik, Trakya’daki ilk Akaryakıt İstasyonu’nu Kapaklı’da açtıklarını ifade etti. GO’nun, İpragaz bünyesindeki bir akaryakıt şirketi olduğunu belirten Hakan Çelik, “Hikâyemiz geçen yıl başladı. GO ailesi olarak bizim tek derdimiz Türkiye’nin en saygın ve saygılı yakıt şirketi olmaktır. Dikkat ederseniz akaryakıt demedim. Çünkü dünya bir dönüşüm içerisinde. Elektrikle, doğalgazla hatta güneş enerjisi ile çalışan araçlar üretilmeye başlandı. Dolayısıyla bu araçların dolu7mu için de bir yakıt istasyonu gereksinimi olacak. Bu nedenle biz bir akaryakıt değil, yakıt istasyonuyuz” dedi.

 

 

GO, İPRAGAZ’IN GELECEĞİ PARLAK ÇOCUĞUDUR

İpragaz’ın, GO Akaryakıt şirketlerinin babası olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren GO Satış Müdürü Hakan Çelik, “GO Akaryakıt Şirketleri, İpragaz’ın geleceği parlak bir çocuğudur. Kapaklı’da en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum. Bu vesile ile açılışını yaptığımız tesisi

 

 

TÜRKİYE’NİN GELİŞİMİNİ ÇOK İYİ GÖRÜYORUM

Programda kısa bir konuşma yapan 54’üncü Hükümet Tarım ve Su İşleri Bakanı İlker Tuncay, ilk defa bir açılışa siyasi kimliği ile değil, bir aile dostu olarak katıldığını ifade etti. Kendisini en yeni Kapaklılı olarak nitelendiren İlker Tuncay, “GO’nun da Kapaklı’nın da geleceği çok parlak. Gerek Kapkalı, gerek Çerkezköy gerekse Saray Belediye Başkanları ile yaptığı görüşmeler sonucu edindiğim izlenimlerim çok olumlu yöndedir. Bir vatandaş olarak Türkiye’nin gelişimini çok iyi görüyorum. Fakat kültürel açıdan daha çok gelişmeye ihtiyacımız var. Değerlerimize sahip çıkmalıyız” dedi ve tesisin işletme sahiplerine ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti. 

 

 

TÜRKİYE’DE BİR ÖRNEĞİ DAHA YOK

Programda daha sonra konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise ilçenin tarihi gelişiminden bahsederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye’de Kapaklı kadar hızlı bir şekilde büyüyen ve hızla göç alan başka bir yerleşim yeri yok. Bunun başlıca kaynağı da ülkenin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden biri olan ÇOSB’dir. ÇOSB’deki sanayi kuruluşlarının 3’te 2’si de Kapaklı sınırları içinde kalmaktadır.” 

 

 

BAZI VATANDAŞLARIMIZ BU İŞLETMEYE ŞAİBELİ GÖZÜYLE BAKTI

Yıllardır Çerkezköy Belediyesi ile birlikte bölge halkına güzellikler sunmak için çalıştıklarını kaydeden İrfan Mandalı, “Kapaklı’da bazı vatandaşlarımız bu işletmeye şaibeli gözüyle baktı. ‘Başkan burayı havaya uçurursun’ dediler. Fakat GO şirketi, yüzyıllık bir şirket gibi ustalıkla çok modern bir işletmeyi ilçemize kazandırdı” dedi. Kapaklı’nın yatırımcılar için bir cazibe merkezi olduğunu kaydeden Başkan Mandalı, “Tek sorunumuz trafik. Bu sorunda inşallah çevre yolunun 2014 sonuna kadar tamamlanmasıyla birlikte ortadan kalkacaktır” dedi. GO Akaryakıt İstasyonu’nun açılmasında emeği geçenhlere teşekkür eden Mandalı, işletme sahiplerine bol kazançlar diledi.  

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER

Konuşmaların ardından 54’üncü Hükümet Tarım ve Su İşleri Bakanı İlker Tuncay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından da GO Satış Müdürü Hakan Çelik tarafından protokol üyelerine tesis hakkında bilgiler verildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

GO Akaryakıt İstasyonu’nun açılış törenine 54’üncü Hükümet Tarım ve Su İşleri Bakanı İlker Tuncay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir ve Muzaffer Yıldırım, GO Satış Müdürü Hakan Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ