Metro Kapaklı Şubesi açıldı

Çerkezköy Yeni Otobüs Terminali'nin hizmete başlamasının ardından, Türkiye'nin önemli taşımacılık firmalarından Metro Turizm de Kapkalı ve Çerkezköylü'lere hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 21.06.2014 18:28:00 0
Metro Kapaklı Şubesi açıldı

Türkiye'nin en büyük turizm ve taşımacılık organizasyonlarından biri olan Metro Turizm, Kapaklı’da Pınar Bulvarı Yiğit Sokak’ta açtığı bilet satış noktası ile Kapaklı halkına hizmet vermeye başladı.

BİLET FİYATLARI DA DÜŞTÜ

Kapaklı ve Çerkezköy’den İstanbul’a gitmek isteyen vatandaşlar artık firma tercihi yapabilecek. Yıllarca tek firma ile İstanbul’a gidip gelmek zorunda kalan Kapaklı ve Çerkezköy halkı, özellikle yeni otobüs terminalinin faaliyete geçmesi ile diğer taşımacılık firmalarıyla da seyahat etme imkanına kavuştu. Firma sayılarının artması bilet fiyatlarına da yansıdı. Önceleri 17 TL ödeyerek İstanbul’a gidebilen vatandaşlar şimdilerde ise 15 TL ödeyerek İstanbul’a gidip gelebiliyor. 

 

 

BİRÇOK İLE AKTARMASIZ ULAŞIM İMKANI

İlk olarak Çerkezköy Yeni Otobüs Terminali’nde şubesini açan Metro Turizm, Kapaklı’da da Pınar Bulvarı Yiğit Sokak’ta şube açarak, Kapaklı halkına hizmet vermeye başladı. Saat başı İstanbul’a araç kaldıran Metro Turizm, İstanbul, Ankara, Samsun, Ordu ve daha birçok şehire de direk araçlar kaldırarak, bölge halkını aktarmalı seyahat yapmaktan kurtarmış oldu. 

PASSENGER CARD İLE ÜCRETSİZ YOLCULUK

Metro Turizm Kapaklı Şubesi yetkilileri, isteyen vatandaşlara “Passenger Card” verdiklerini belirterek, “Yolcularımız, passenger card ile aldıkları her bir bilet sayesinde puan kazanıyorlar. Puanlarını biriktiren yolcularımız, biriken puanlarıyla da ücretsiz yolculuk yapma imkanı buluyor. Ayrıca İstanbul’a giden yolcularımıza, birçok noktaya kalkan servis imkanı da sunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

YOLCULAR OLDUKÇA MEMNUN

Metro Turizm Kapaklı Şubesi’nden bilet alan Engin Köksal adlı yolcu, “Ben işim gereği sık sık İstanbul’a gidip geliyorum. Metro’nun servis imkanı sayesinde birçok noktaya daha kolay ve ücretsiz bir şekilde ulaşımımı sağlayabiliyorum” dedi. Nasır Duran ise şehirler arası taşımacılık yapan firma sayısının artması sayesinde bilet fiyatlarının düşmesinin kendilerini oldukça mutlu ettiğini, bilet fiyatlarının daha da düşmesini beklediklerini kaydetti.

Haber / Ahmet KARDEŞ