Yeni evlenen çift yamaç paraşütü yaptı

Tekirdağ'da yeni evlenen çift, yamaç paraşütü ile başlayan tanışmalarını evlendikten sonra da damatlık ve gelinliklerle yamaç paraşütü yaparak havada ölümsüzleştirdi.

GÜNDEM 19.06.2014 15:18:00 0
Yeni evlenen çift yamaç paraşütü yaptı

UÇTULAR

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Uçmakdere’de yamaç paraşütü sporuna gönül veren çift, evliliklerini yamaç paraşütü ile ölümsüzleştirdi. Daha önce Uçmakdere'de Kıvanç Altun ile uçuşta tanışan Nilüfer Edizaslan Altun, evlendikten sonra eşinin kendisini uçurduğu gibi aldığı eğitimler sonrası eşini yamaç paraşütü ile uçurdu. 

BİRBİRİNE OLAN GÜVENLERİNİ KANITLADILAR

Tekirdağ Yamaç Paraşüt Kulübü pilotlarından Kıvanç Altun ve kulübün tandem pilotlarından Nilüfer Edizaslan Altun, 600 metreden yaptıkları 15 dakikalık uçuşla, birbirlerine olan güvenlerini kanıtladı.

Uçuş öncesi tanışmalarını ve evliliklerini anlatan Kıvanç Altun "Bundan 2 yıl önce eşim buraya uçmaya gelmişti, kendisini ben uçurdum. İlk uçuşunu benimle beraber yapmıştı. Daha sonra tekrar bir uçuş yaptık. Sonra kendisi de bizimle beraber eğitim almaya karar verdi. Eğitim aldıktan sonra kendi başına uçtu. Daha sonra birlikteliğimiz başladı. Evlenmeye karar verdik. Sonra eşim karar verdi. Ben de bu işi ilerleteceğim, öğreneceğim, ben de seni uçuracağım dedi. Şimdi de o sefadayız. Öyle bir ahtı vardı ve onu gerçekleştirmek için çalıştı" dedi. 

“O DA BENİ KIRMADI”

Eşine uçuş pilotluğu yapmanın mutluluğunu yaşayan Nilüfer Edizaslan Altun ise, eşinin kendisine hayatını teslim edip ellerinde olmasını istediğini dile getirerek, "Uçuşa geldiğimde uçmak çok hoşuma gitti. Hem gökyüzüne hem de kendisine aşık oldum. Sonra tekrar tekrar gelmeye başladım. Daha sonra kulüpte eğitim alarak tek başıma uçmak istedim. Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştım. Daha sonra da evlenmeye karar verdikten sonra ilk onun beni uçurduğu gibi ben de onu uçurmak istedim. Ben zaten normalde tek başıma uçuyorum ama eşimi tandemde uçurmak istedim. Tandem daha farklı bir kategori ve herkesin yapması zor. O yüzden de eşimin, erkek arkadaşımın bana bütün hayatımı teslim edip ellerimde olmasını istedim. Ben ona o şekilde güvendim onun da bana güvenmesini istedim. O da beni kırmadı" ifadelerini kullandı.