Minibüsçülerin Başkanı değişmedi

S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Halk Minibüsleri Kooperatifinin 7.Olağan Genel Kurulu önceki gün gerçekleştirildi. Saat 15.30'da gerçekleştirilen seçimlere üyeler katılırken, aday olmayac

GÜNDEM 19.06.2014 15:05:00 0
Minibüsçülerin Başkanı değişmedi

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gerçekleşen kongrede divan başkanlığına Mehmet Şahin getirilirken, katip üyeliklerine İbrahim Bozkuş ve İsrafil Genç seçildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından kooperatifin faaliyet,gelir gider bilançosu okundu. Okunan maddeler ise oy birliği ile kabul edildi. Tahminin bütçenin okunmasının ardından ise seçimlere gidildi. Yapılan seçimlerin ardından 21 üyenin tamamının oyunu alan Hacı Ali Rişvan altıncı kez Başkanlığa seçildi.

 

 

“EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Altıncı kez başkanlığa seçilen Hacı Ali Rişvan daha sonra üyelere seslendi. Bu güne kadar olduğu gibi seçilmiş olduğu üç yıllık görev süresi içinde de yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte tüm kooperatif üyelerinin güvenine layık olacaklarını kaydeden Rişvan “Bu görevi tekrar bana veren üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. 1998 yılında kurulan kooperatifimiz de 2001 yılından itibaren başkanlığı onurlu bir şekilde yapıyorum. 13 yıldır aralıksız olarak sürdürdüğüm bu görevimi bırakmak istediğimi ve yerime başka bir arkadaşımın getirilmesini talep etmiştim. Ancak sizler benim bu görevi yeniden üstlenmemi isteyince bende çok mutlu oldum.  13 yıllık Başkanlık görevim süresinde bu güne kadar sizlere nasıl iyi bir şekilde hizmet verdiysem, bu yeni üç yıllık dönemde de ekipte ki arkadaşlarla uyum içersinde çalışarak sizlere en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

YENİ YÖNETİMDE ŞU İSİMLER YER ALDI

S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Halk Minibüsleri Kooperatifi’nin altıncı kez Başkanlığına getirilen Hacı Ali Rişvan başkanlığındaki yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine, Medet Toprakçı, Nejattin Göktaş,Mehmet Şahin ve Servet Taşkıran seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine de,Mehmet Şahin,İbrahim Bozkuş ve İsrafil Genç getirildi.

Haber/Seyit SÜREN