Tüm filmler ilçede izlenebilecek

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Kültür Merkezi'nin yapımının tamamlanmasının ardından vizyona giren filmlerin artık ilçede de izlenebileceğini söyledi.

GÜNDEM 16.06.2014 18:18:00 0
Tüm filmler ilçede izlenebilecek

TEK TEK TOKALAŞTI

Kaymakam Hersanlıooğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratlı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında inşaatı durdurulan Kültür Merkezi konusuna değinen Hersanlıoğlu, "Muratlı Kültür Merkezi hususunda hukuki bir itilaf var, çözülünce hem inşası bitirilecek, hem de vizyona giren filmleri artık ilçemizde seyredebileceğiz" ifadelerini kaydetti. 

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe başta olmak üzere CHP İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Onur ve CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Ürtekin tarafından tam kadro karşılanan Kaymakam Hersanlıoğlu, herkesle tek tek tokalaştı.

“YAPIM İŞLEMİ İÇİN PAZA HAZIR”

Muratlı Kültür Merkezi inşasının 19 yıldır bitirilememesi konusunda konuşan Hersanlıoğlu, konu hakkında hukuki bir itilafın olduğunu belirterek; "Bu konu çözüldükten sonra hemen konuya el atılıp, inşasına yeniden başlanacak. Yapım işlemi için parası da hazır" şeklinde konuştu. Kaymakam Hersanlıoğlu, Kültür Merkezi açıldıktan sonra sinema bölümünde vizyona giren yeni filmleri izleme fırsatı doğacağını da vurgulandı.