Öğrenciler, yılsonu gösterileri ile büyüledi

Özel Çerkezköy Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonu gösterisinde öğrenciler hünerlerini sergiledi.

GÜNDEM 15.06.2014 17:36:00 0
Öğrenciler, yılsonu gösterileri ile büyüledi

KAYMAKAM KUZULU DA İZLEDİ

Dün saat 13.30’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen yılsonu gösterisini Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve veliler izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan kurum müdürü Pınar Satmak, bir eğitim öğretim döneminin daha geride bıraktıklarını söyledi.

 

 

RAMBA DANSI İLGİYLE İZLENDİ

Satmak, kurum olarak çocukların bilgilerine bilgi katarken onların becerileri doğrultusunda onları farklı aktivitelere de yönlendirdiklerini ifade etti. Açılış konuşmasının ardından modern dans ekibi “Ramba” dansını oynarken, dans beğeniyle izlendi. Oh Olsun müziği eşliğinde etüt öğrencilerinin modern dans gösterisinin ardından program piyano keman öğretmeni Gamze Tunçer eşliğinde sahneye çıkan öğrenciler Sudenur Bahar, Ahmet Emre Sevinçli, Hüseyin Efe Gökçe, Elif Yelda Tekin, Miray Demir ve Melek Keleş’in gösterileri ile devam etti.

 

 

PERFORMANSLARI İLE BEĞENİ TOPLADILAR

Eğitmen Günay Gökçe eşliğinde hazırlanan halk oyunları gösterisinin ardından, Keman öğrencisi Melek Keleş’in çaldığı “caddelerde rüzgar” şarkısı eşliğinde öğrenciler bale gösterisi sunarken, öğrenciler performansları ile beğeni topladı. Program Melek Ceren Açıkgöz’ün “melek’in kanatları” gösterisi ile devam ederken, sonrasında da Deren Aktuğ “Heyecanlı adamlar” gösterisini sundu.

 

 

FİNALİ HALK OYUNLARI İLE YAPTILAR

Aysun Özcan’ın “Hüznün dansı” gösterisinin ardından program Cumartesi 12 grubunun “Güvercinin kanatları” gösterisi ile devam etti. Programda Salı 5 grubu “Papatya prenseslerinin İspanyol dansı”, Salı 6 grubu “Bulut prenseslerinin uyanışı”, Cumartesi 10 grubu “Rüzgarın dansı” gösterisi sundu. Program öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Haber / Gökhan YILMAZ