Melis'ten sonra küçük Eymen de Muhteşem Yüzyıl'da

Daha 3 yaşındayken katıldığı bir programda İstiklal Marşı'nı 10 kıtasını da ezbere okuyarak tüm ülkeyi kendine hayran bırakan ve daha sonraki yıllarda birçok televizyon projesinde yer alan Melis

GÜNDEM 15.06.2014 14:56:00 0
Melis

Çerkezköy’de, izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl Dizisi’nde 20 bölüm rol alan Melis Mutluç’un ardından, Salih-Gülten Çanlı çiftinin küçük oğullları Eymen Halil Çanlı da Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alarak, ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

BİRÇOK PROJEDE YER ALDI

Çerkezköy’de düzenlenen bir mitingde henüz 3 yaşındayken İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını da ezbere okuyarak Çerkezköy ve tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Melis Mutluç, henüz 5 yaşındayken oyunculuğa ilk adımını atmıştı. 2008 yılında ‘Yol Arkadaşım’ dizisinde Eylül karakterini canlandıran, Melis Mutluç, oyunculuk kariyerine muhteşem bir başlangıç yapmış oldu. Mutluç daha sonra “Bu Kalp Seni Unutur Mu”, “Cuma’ya Kalsa”, “Kader Çizgisi”, “Kavak Yelleri”, “Canan” ve “Suçlu Taraf” gibi projelerde rol alan Melis Mutluç, son olarak Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli padişahlarından biri olan Sultanı Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı “Muhteşem Yüzyıl” isimli dizide Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan’ın kızı Mihrimah Sultan olarak 20 bölüm rol aldı.

 

 

DİZİDE BİR ÇERKEZKÖYLÜ DAHA

Türkiye’de milyonlarca izleyiciyi ekranlarının başına kilitleyen Muhteşem Yüzyıl dizisinde Çerkezköylü Melis, dizide başarılı performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Dizinin final bölümünde Çerkezköy’den minik bir oyuncu daha rol aldı. Çerkezköy’de yaşayan Salih-Gülten Çanlı çiftinin küçük oğlu Eymen Halil Çanlı, Şehzade Selim ile Nurbanu Sultan’ın torunu Mehmet karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ