Mandalı'nın cevabı sert oldu

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yasa dışı yollarla çek senet tahsilâtı yapmak suçundan tutuklanan Kapaklı Belediyesi eski zabıta görevlisi Cüneyt E.'nin kendisi hakkındaki iddialarına ya

GÜNDEM 13.06.2014 18:46:00 0
Mandalı

TEK DERDİ HAYBEYE PARA KAZANMAK

Cüneyt E.’nin yıllarca Kapaklı Belediyesi’nde zabıta personeli olarak görev yaptığını ve iyi bir ücretle çalıştığını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Fakat kendisi sürekli haybeye para kazanma derdindeydi. Nitekim bunun sonucunda da yasa dışı yollardan çek senet tahsilâtı yapmaya başlamış. Sonunda da Kapaklı polisi tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Akabinde yaptı açıklamalarla, hakkımda asılsız iddialarda bulunuyor. Tek derdi haybeye para kazanmak” dedi.

 

 

PAZAR ESNAFIMIZIN SESİNE KULAK VERDİK

Açıklamalarının devamında Cüneyt E.’ye seslenen Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sen tescilli hırsızsın. Sen adam olsan biz sana zaten sahip çıkardık” dedi. Mandalı, “Bu gibi eşkıya tipli insanlar maalesef yaşamımızın her alanında var. Bunlardan biri de Zafer Akgün’dür. Kendisi, son meclis toplantısında Pazar yerleri ile ilgili aldığımız karar hakkında bizi eleştiriyor. Onun amacı da haybeye para kazanmaktır. Biz Pazar esnafımızın sesine kulak verdik” diye konuştu. 

Haber / Ahmet KARDEŞ