Minikler izleyenleri büyüledi

2013-2014 eğitim öğretim döneminin sona ermesinin ardından diğer tüm okullarda olduğu gibi Kapaklı Anaokulu'nda da yılsonu gösterileri düzenlendi. Velilerin büyük ilgi gösterdiği yılsonu gösteri

GÜNDEM 13.06.2014 18:33:00 0
Minikler izleyenleri büyüledi

Kapaklı Anaokulu Yılsonu Müsameresi okul bahçesinde velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

ÖĞRENDİKLERİNİ AİLELERİ İÇİN SAHNELEDİLER

Kapaklı Anaokulu öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi içinde öğrendikleri şarkı, şiir, rond ve oyunları, kendilerini izlemeye gelen aileleri için sahneledi. Müsamerede öğrencilerin sergilemiş oldukları üstün performans ve sunumlar izleyenleri adeta büyüledi ve duygulandırdı. Okul öncesi eğitimden kazandıklarını aileleriyle paylaşan minikler, Vatan, Bayrak, Atatürk sevgisi içeren önemli ve anlamlı sunumlara imza attı.

 

 

 BAŞARILAR DİLEDİ

Okul öncesi eğitimin insan hayatının temelinin atıldığı bir dönem olduğunu söyleyen Kapaklı Anaokulu Müdürü Sevinç Ayan, “Bu bilinçle görevini yerine getiren tüm anaokulu personelimize, maddi-manevi her konuda eğitime destek veren Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurulumumuza ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca çocuklarımıza bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında sağlık, mutluluk diliyor, aileleri ve vatanımız için hayırlı evlatlar olarak yetişmelerini temenni ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARIYLA GURUR DUYDULAR

Çocuklarının birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerini izlerken duygulanan ve bir okadar da gurulanan veliler ise yaptıkları değerlendirmelerde memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler program sonunda Yılsonu Gösterisi’nin hazırlanmasında emeği geçen tüm Kapaklı Anaokulu personeline teşekkür ettiler.

Haber / Ahmet KARDEŞ