Minikler, bir yılın stresini yılsonu pikniğinde attılar

2013-2014 eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle Kazak Gölü'nde yılsonu pikniği gerçekleştiren Cumhuriyet İlköğretim Okulu bünyesindeki Anasınıfı öğrencileri, koca bir yılın str

GÜNDEM 12.06.2014 21:51:00 0
Minikler, bir yılın stresini yılsonu pikniğinde attılar

Kapaklı’da eğitim öğretim veren Cumhuriyet İlköğretim Okulu bünyesindeki Anasınıfı öğrencileri önceki gün Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen yılsonu pikniğinde gönüllerince eğlendiler.

MÜZİK EŞLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri için düzenlenen yılsonu pikniğine Okulun Anasınıfı Öğretmenleri Betül Soysal, Gökçe Can, Cansu Kalkan ve Pelin Daşkan ile dört anasınıfı öğrencileriyle veliler katıldı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri nezaretinde, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Dans gösterileri ile başlayan piknik eğlenceleri palyaço, tahta bacak ve masal kahramanlarının gösterileri ile devam etti. Bösterileri büyük bir neşe içinde izleyen minikler bir yıllık eğitim öğretim döneminin stresini doyasıya eğlenerek attılar.

KAYNAŞMA FIRSATI BULDUK

Öğrenciler, kendi aralarında oynadıkları sandalye kapma yarışmasından sonra velileri ile birlikte yüz boyama yaptılar. Minik öğrenciler sahneye çıkarak sırayla sevdikleri şarkıları söylediler. Etkinlikte minik öğrenciler bütün bir yılın getirdiği yorgunluğu atma ve aileleriyle piknik yapma imkanı buldular. Düzenlenen piknik etkinliğinin öğrenciler açısından eğlenceli geçtiğini belirten Anasınıfı Öğretmeni Betül Soysal, “Minik öğrencilerimiz bir yaş daha büyüyerek önümüzdeki yıl ilkokul birinci sınıfa gidecekler. Biz de öğrencilerimiz ve velilerimizle böyle bir etkinlikte bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulduk. Gerçekleştirdiğimiz yarışmalarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Minik öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. Etkinlik sonunda öğrenciler sınıf öğretmenleriyle toplu hatıra fotoğrafı çektirerek kep atma töreni gerçekleştirdiler.  

Haber / Ahmet KARDEŞ