Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Kapaklı ve Çerkezköy'de balkon ve camları kullanarak 9 ikamete girdikleri iddia edilen ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan e

GÜNDEM 12.06.2014 21:38:00 0
Polis hırsızlara göz açtırmıyor

Kapaklı ve Çerkezköy’de birçok ikamet hırsızlığına karışan iki şüpheli, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. 

İKİ ŞÜPHELİ TAKİBE ALINDI

Kapaklı ve Çerkezköy’de son 15 gün içinde yaşanan ikamet hırsızlıkları kapsamında çok yönlü çalışma başlatan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri motosikletli iki kişiyi takibe aldı. Şüphelilerin önceki gece saat 04.00 sıralarında bir evin balkonundan içeri girdiklerini gören ekipler şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Zanlıların kimliklerini tespit eden Kapaklı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri şüphelileri evlerine yaptıkları eş zamanlı operasyonla kıskıvrak yakalandı.

 

 

9 EVE GİRMİŞLER

Şüphelilerin Kapaklı ve Çerkezköy’de girdikleri evlerden nakit para, cep telefonu ve ziynet eşyası çaldıkları ve iki ilçede toplam 9 ikamet hırsızlığına karıştıkları iddia edilen 23 yaşındaki İslam K. ile 27 yaşındaki Feda İ., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadelerinin alınmasının ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise cep telefonları ve laptoplar bulundu.

 

 

2 ŞÜPHELİDEN BİRİ TUTUKLANDI

Şüpheliler, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Çerkezköy Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza tarafından sorgulanan iki şüpeli, daha sonra mahkemeye çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre şüphelilerden 27 yaşındaki Feda İ., yaklaşık 15 gün önce Edirne Cezaevi’nden firar etti. Cezaevi firarisi Feda İ., Çerkezköy Hakimi Yaşar Aydın tarafından tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderilirken, şüphelilerden 23 yaşındaki İslam K. ise serbest bırakıldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ