Proje galasına ilgi yüksek oldu

Trakya Kalkınma Ajansı ile Tekirdağ'a bağlı Malkara Balabancık Ortaokulu'nun ortaklaşa düzenlediği 'Kırsalda Gelişim Projesi'nin galası büyük ilgi gördü.

GÜNDEM 12.06.2014 21:14:00 0
Proje galasına ilgi yüksek oldu

ÇOK BEĞENDİ

Balabancık Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen 'Kırsalda Kişisel Gelişim' projesinin galasına, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı Salim Çavuş, Okul Müdür Vekili Aytekin Çüra, projeye katkı sunan öğretmenler Ayça Bilgin, Pınar Arabacı, Bülent Yüksel, okul öğretmenleri, Hat Tezhip kursuna katılan bayanlar ve öğrenci velileri katıldı. 

Proje Koordinatörü, Okul Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı yaptığı konuşmasında projenin zor bir proje olduğunu, 3 projenin bir arada olduğunu ve iyi bir sonucun ortaya çıktığını belirterek,"Yeniliğe açık olan ev hanımlarımızın yaptıkları eserler çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık, emeğinize sağlık" dedi. 

 

 

EL SANATI SERGİSİ GEZİLDİ

Programda okul öğretmenlerinden Hasan Akçay, Hatice Güney İnce, Serpil Çakır, Esra Özdemir, Yeliz Sütlü ve Elif Bayraktar’ın öğrencileri ile birlikte hazırladıkları gösterileri sunarken, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayça Bilgin yönetiminde ev hanımlarının açtığı Keçe, Hat, Tezhip ve Ebru sanatı sergisi gezildi.

Haber / Gökhan YILMAZ