Kaza ucuz atlatıldı

Kapaklı'da bir otomobilin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 12 yaşındaki Efekan Ö. isimli çocuk 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazada minik Efekan'ın sağ

GÜNDEM 11.06.2014 20:57:00 0
Kaza ucuz atlatıldı

Kapaklı’da önceki gün saat 17.30 sıralarında bir otomobilin yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

OTOMOBİL YAYAYA ÇARPTI

Kaza, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi’nde Canbazlar Caddesi ile Hürriyet Caddesi’ni birbirine bağlayan Ferah Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre Hürriyet Caddesi’nden Canbazlar Caddesi’ne seyir halinde olan Nail Ermiş yönetimindeki 59 TC 054 plakalı otomobil, bu sırada yolun karşısına geçmekte olan 12 yaşındaki Efekan Ö.’ye çarptı. Yaralı Efekan Ö.’ye ilk müdahale vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından kaza mahalinde gerekli güvenlik önlemleri alındı. Yaralı Efekan Ö., 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, sürücü Nail Ermiş ise ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ANNESİ BİR AN YANINDNA AYRILMADI

Otomobil çarpması sonucu yaralanarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Efekan Ö.’nün çekilen röntgen sonucunda sağ bazacğının kırık olduğu belirlendi. Annesi Efekan’ın yanından bir an olsun ayrılmazken, kazayı haber alan yakınları da hastaneye akın etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Haber / Gökhan YILMAZ