Kozuva: Tüm kulüplere eşit mesafedeyiz

Murat Narçın başkanlığındaki 1911 Çerkezköyspor Kulübü yönetimi, nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Yönetim dün saat 15.00'da da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

SPOR 10.06.2014 17:45:00 0
Kozuva: Tüm kulüplere eşit mesafedeyiz

GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKİN

1911 Çerkezköyspor yönetimi, Çerkzköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Murat Seymen, Metin Taşdelen, Sinan Sifil ve Mesut Görgün tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Sizlerin Çerkezköy’ün yeni bir spor kulübü olarak geçmişe sünger çekip, kendi yolunuza bakmanız gerekmektedir” dedi.  

MADDİ YARDIM YAPMA İMKANIMZ YOK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın tüm spor kulüplerine eşit mesafede olduğunu ifade eden Süleyman Kozuva, “Bizim bütçe olarak spor kulüplerine maddi yardımda bulunma gibi bir imkanımız yok. Fakat odamızın konferans salonu ve spor salonu gibi olanaklarından sonuna kadar faydalanabilirsiniz. Bu söylediklerim 1911 Çerkezköyspor için olduğu kadar, diğer spor kulüplerimiz için de geçerlidir” diye konuştu.

 

 

BAŞARI YALNIZ PARAYLA OLMUYOR

1911 Çerkezköyspor yönetiminin başarılı olacağına inandığını söyleyen Süleyman Kozuva, “Başarı, yalnızca para ile elde edilebilecek bir kavram değildir. Başarılı olabilmeniz için mevcut birlik ve beraberliğinizi korumanız gerekir. Ben sizlerin bunu başarabileceiğinize inanıyorum. İnşallah bugünkü heyecanınızı uzun yıllar korur ve büyük başarılara imza atarsınız” açıklamalarında bulundu.

HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER

Ziyarette daha sonra 1911 Çerkezköyspor yönetiminde bulunan Murat Narçın, Mesut İşlek, Talip Sivri, Ünal Karabaş, Ragıp Cin, Serkan Yeşil ve Sebahattin Çolakoğlu ile Kulübün Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu kendilerini tanıttı. Ziyarette konuşan 1911 Çerkezköypor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Yeni yönetimimizi sizlere tanıtmak için ziyarette bulunmak istedik. Yönetimimizdeki tüm arkadaşlarımız birbirinden değerli insanlardır. Başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum” dedi.

 

 

OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ

1911 Çerkezköyspor Kulübü’nün kurulmasının ardından bölge halkından çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Murat Narçın, “Biz burada güzel işler yapılabileceğini gördük. Çerkezköy’ün buna ihtiyacı olduğuna inandık. Yıllardır Çerkezköy’de sportif anlamda bir başarı elde edilemedi. Biz bunu değiştirmek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

SPORUN HER DALINDA VAR OLACAĞIZ

1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu üyelerinden Mesut İşlek de yalnızca başarı için yola çıktıklarını belirtirken, hem ÇTSO Meclis Üyesi hem de 1911 Çerkezköyspor Yönetim Kurulu Üyesi olan Talip Sivri ise “Bugün Masa Tenisi’nde 2 Türkiye Şampiyonu ile görüştün. İnşallah 1911 Çerkezköyspor’u masa tenisinde de başarıyla temsil edeceğiz. Tabiki önceliğimiz futbol olacak. Fakat bizler salon sporlarında da kısacası sporun her dalında var olan bir kulüp olmak istiyoruz” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ