Albayrak yeni mahalleleri ziyaret ediyor

Kapaklı, Saray ve Ergene'ye bağlı Uzunhacı, Bahçeağıl, Karlı, Pınarça, Beyazköy, Göçerler, Bakırca, Karamehmet ve Çaylaköy Mahallelerini ziyaret ederek buralarda vatandaşlarla sohbet eden BüyÃ

GÜNDEM 9.06.2014 17:44:00 0
Albayrak yeni mahalleleri ziyaret ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak haftasonu Kapaklı, Saray ve Ergene’de mahalle statüsüne bürünen belde ve köyleri ziyaret etti.

YILBAŞINA KADAR YÜRÜYECEĞİZ

Yeni mahalleleri ziyaretlere devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinleyerek o doğrultuda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her zaman söylediğim gibi 3 ay sonra ayağa kalkacağız. Yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız ve tüm Tekirdağ’ı şantiyeye çevireceğiz” dedi.

 

 

SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Tekirdağ’da hizmet atağını başlatacaklarını kaydeden Kadir Albayrak, “Bu geçiş sürecinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak köylerimize de en iyi hizmeti götürmek için bundan sonra diğer tüm köylerimizi de ziyaret edeceğiz ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak’ı köylerinde gören vatandaşlar da Başkan Albayrak’a sıkıntılarını ilettiler ve ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Haber / Gökhan TEKER