Komisyon raporları karara bağlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı'nın 2. Birleşimi dün Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapıldı. Dört meclis üyesinin katılmadığı toplantıda K?

GÜNDEM 6.06.2014 19:26:00 0
Komisyon raporları karara bağlandı

Çerkezköy Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi dün saat 15.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

4 MECLİS ÜYESİ TOPLANTIYA KATILMADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap akay başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyelerinden Hasan Sakallı, Ayhan Çitil, Funda Serfice ve İmdat Özgör katılmadı. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde, bir önceki toplantıda İmar Komisyonu’na havale edilen, Kapaklı’ya bağlı Karaağaç Mahallesi ve Çerkezköy sınırları içinde kalan muhtelif parsellerdeki belediye hisselerinin satışı konusu görüşüldü. 

 

 

HİSSE SATIŞLARI ONAYLANDI

Komisyon, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 371 ada 3 parselde bulunan 49/344 oranındaki belediye hissesinin Erdoğan Karayiğit’e; Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 1475 ada 4 parseldeki 15164/720000 oranındaki belediye hissesinin Mehmet Beyazsu’ya; aynı parseldeki 48436/720000 oranındaki belediye hissesinin TOMKER Sağlık Hizmetleri’ne; Karaağaç Mahallesi 258 ada 15 parseldeki 321/2400 oranındaki belediye hissesinin Mahmut Konak’a; İstasyon Mahallesi 397 ada 9 parseldeki 58/240 oranındaki belediye hissesinin Galip Çağlayan’a; Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 381 ada 4 parseldeki 254/423 oranındaki belediye hissesinin de Mustafa Şirindil’e satılmasına karar verdi. Komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. 

KIZILPINAR’IN HARÇ TARİFESİ BELİRLENDİ

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise bir önceki gündem maddesinde Tarife Komisyonu’na havale edilen Kızılpınar Mahallesi’ne ait harç tarifesi konusu görüşüldü. Komisyon, “2014 mali yılında Kızılpınar Mahallesi’nde, Kızılpınar Belediye Meclisi’nce belirlenen ücret tarifesinin uygulanması; bu tarifede bulunmayan hususlarda ise Çerkezöy Belediyesi ücret tarifesinin uygulanması uygun görüldü” şeklinde karar aldı. Komisyonun bu kararı meclis üyeleri tarafından da oybirliği ile kabul edildi.

 

 

VELİKÖY’ÜN HARÇ TARİFESİ BELİRLENDİ

Haziran Ayı Meclis Toplantısı 2’nci birleşiminin son gündem maddesinde ise bir önceki gündem maddesinde yine Tarife Komisyonu’na havale edilen Veliköy Mahallesi’ne ait harç tarifesi konusu görüşüldü. Komisyon, “2014 mali yılında Veliköy Mahallesi’nde, Veliköy Belediye Meclisi’nce belirlenen ücret tarifesinin uygulanması; bu tarifede bulunmayan hususlarda ise Çerkezöy Belediyesi ücret tarifesinin uygulanması uygun görüldü” şeklinde karar aldı. Komisyonun bu kararı meclis üyeleri tarafından da oybirliği ile kabul edildi. Komisyon raporlarınn görüşülüp karara bağlanmasıyla toplantı sona erdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ