1911 Çerkezköyspor'da yeni yönetim belli oldu

2 Haziran Pazartesi günü yeterli çoğunluğun ilk toplantıda yapıldığı 1911 Çerkezköyspor 'da yeni yönetim görev dağılımına gitti. Düzenlenen toplantının ardından Murat Narçın Ba

SPOR 6.06.2014 19:20:00 0
1911 Çerkezköyspor

Süper Amatör Ligde mücadele eden Veliköyspor’un ismini değiştirerek lige 1911 Çerkezköyspor olarak devam eden kulüp yeni yönetimini belirledi.

TOPLANTI YAPTILAR

1911 Çerkezköyspor takımı yeni yönetimin belirlenmesinin ardından ilk toplantısını önceki akşam Glory Area’da saat 20.00’de gerçekleştirdi. Bir çok üyenin katıldığı toplantıda başkan Murat Narçın ve yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı gerçekleştirdi. Karşılıklı fikir ve alışverişin bulunulduğu toplantıda takımın yeni logosu için okullar arası ödüllü logo yarışması yapılacağı kaydedildi.

“ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Gerçekleşen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Murat Narçın “ Ödüllü logo yarışmasına katılacak olan öğrencilerin ana renkler olan siyah-turuncu ve kırmızı-mavi renklerin de yer alacağı logo çalışmalarını cerkezkoyspor.1911@outlok.com adresine 15 Hazirana kadar göndermeleri gerekiyor. Gönderilen logolar arasından belirlenecek olan logonun sahibine ise kulübümüz tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Yönetim kurulu üyeleri ile her zaman bir araya gelerek bu sıcak ortamı ilerletmek istiyoruz. Büyük başarılar yakalamak için de elimizden gelen çabayı da göstereceğiz. Önümüzde ki hafta içinde de transfer komitemizle birlikte alınan kararlar doğrultusunda gerekli transfer çalışmalarına başlayacağız” dedi.

YÖNETİMDE ŞU KİŞİLER YER ALIYOR

 Düzenlenen toplantının ardından Murat Narçın Başkanlığı’nda oluşan yeni yönetim ise şu şekilde şekillendi. Başkan yardımcıları Talip Sivri ile Rıdvan Koç, Genel kaptan Melih Gedikoğlu, Genel kaptan yardımcıları Ünal Karabaş ile Nevzat Oğuz, Basın sözcüsü ve Halka ilişkiler sorumlusu Sebahattin Çolakoğlu, Güreş Şube Sorumlusu Mesut İşlek, Spor Salonları sorumlusu Fikri Güzel, Muhasip Engin Camcı, Genel Sekreter Serkan Yeşil ve üyeler Birol Saygın, Yakup Cin, Harun Uymaz, Turan Kurt olarak belirlendi

Haber/Ahmet KARDEŞ