Albayrak, Kiraz Festivali Kokteyli'ne katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile birlikte 50. Kiraz Festivali kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramada Otelde verilen katıldı.

GÜNDEM 6.06.2014 18:30:00 0
Albayrak, Kiraz Festivali Kokteyli

BOL BOL SOHBET ETTİ

Süleymanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 50. Kiraz Festivali Kokteyli’nde masaları tek tek gezerek davetlilere hoş geldiniz diyen ve hal hatır soran Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak davetlilerle bol bol sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Ev sahipliğini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yaptığı kokteyle Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Palabıyık’ın yanısıra Büyükşehir Daire Başkanları, müdürler, yabancı konuklar ve diğer davetliler katıldı.

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

50. Kiraz Festivali Kokteyli’nde Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı öğrencilerinin yaptığı müzik ve halk oyunları gösterisi de davetlilerden büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat geceye katkılarından dolayı Belediye Konservatuvarı Koordinatörü Bülent Kurtişoğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti. Gece geç saatlere kadar süren kokteylde davetliler gönüllerince eğlendi.

Haber Merkezi