Kapaklıspor transfere doymuyor

Tekirdağ 1.Amatör Ligi'ni 44 puanla 2'nci sırada bitiren ve bu sezon Kapaklı'yı Süper Amatör Lig'de temsil edecek olan Kapaklıspor, iç transferde de yoluna dolu dizgin devam ediyor.

SPOR 5.06.2014 20:53:00 0
Kapaklıspor transfere doymuyor

KAPTANLAR YUVADA KALDI

Geçtiğimiz günlerde Kızılpınar Belediyespor’un başarılı orta saha oyuncusu Haluk Kuşak ve Çorluspor’un tecrübeli kalecisi Tugay Baltalı’yı renklerine bağlayan Kapaklıspor, iç transferde de önemli oyuncularla yoluna devam etme kararı aldı. Takımın tecrübeli kaptanı Ercan Yılmaz ve takımın ikinci kaptanı Mehmet Karaman’la yola devam kararı alan Kapaklıspor yönetimi, kulübün altyapısından yetişen ve güçlüğü fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki defans oyuncusu Okan Alp’le de sözleşme imzaladı.

GÜÇLÜ BİR KADRO OLUŞTURACAĞIZ

Üç oyuncu ile de birer yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Kapaklıspor As Başkanı Seçkin Dilsiz, “Transferlerimiz devam edecek. Amacımız Kapaklıspor’u Süper Amatör Lig’de hedeflediği noktaya taşıyabilecek güçlü bir kadro oluşturmaktır. Kapaklıspor taraftarının izlerken keyif alacağı bir takım oluşturma gayreti içindeyiz. İç ve dış transferlerimizi ince eleyip sık dokuyarak gerçekleştiriyoruz. Görüşme halinde olduğumuz bazı oyuncularla da anlaşma sağlanması halinde en kısa süre içinde sözleşme imzalayacağız. Yapılan transferlerin şimdiden kulübümüze ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ