Şemsiyelerinizi açık tutun!

Kapaklı ve Çerkezköy'de son zamanlarda oldukça etkili olan yağışların 11 Haziran'a kadar devam edeceği yönünde açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşl

GÜNDEM 5.06.2014 20:46:00 0
Şemsiyelerinizi açık tutun!

Trakya Bölgesi’ni etkisi altına alan sağanak yağışlar en çok da Kapaklı ve Çerkezköy’de etkili oldu. Yetkililer sağanak yağışların birkaç gün daha süreceğini kaydetti.

BİRÇOK EVİ VE İŞYERİNİ SU BASTI

Trakya Bölgesi’nde son bir haftadır oldukça etkili olan sağanak yağmur nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. Apartmanların giriş ve bodrum katları su içinde kalırken, Kapaklı genelinde toplam 38 adet bodrum katta su taşkını yaşandı. Bazı vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Kapaklı Belediyesine ait ekipler ve itfaiye de suyu motorlarla tahliye etti. Pınar Bulvarının suyla kaplanması nedeniyle, bazı caddelerde trafikte aksamalar yaşandı.

HAZIRLIKLI OLUN

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapkalı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye olarak ellerinden geldiğince vatandaşın sorunlşarını çözme gayreti içinde olduklarını belirtirerek, “Şuan yağışlar dolayısıyla kalıcı çözümler yapamıyoruz, fakat tüm imkanlarımızla halkımızın yardımına koşmaya çalışıyoruz” dedi. Meteoroloji yetkilileri ise sağanak yağışların 11 Haziran’a kadar devam etmesinin beklendiğini belirterek vatandaşları yağışlara karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

Haber / Ahmet KARDEŞ