Buğday alımları randevulu olacak

Hayrabolu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ajans Amirliği buğday hasadı döneminde, tüm ürün alımlarını randevulu olarak gerçekleştirecek.

GÜNDEM 5.06.2014 18:44:00 0
Buğday alımları randevulu olacak

AYNI GÜN İÇERSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

TMO Hayrabolu Ajans Amiri Hüseyin Gültekin yaptığı açıklamada, TMO’nun uygulamalarına her yıl bir takım yenilikler ekleyerek daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan kurumun, 75. yılında da çalışmalarına devam edeceğini belirterek, "2013 yılında üreticilerimize daha kaliteli hizmet vermek ve hasat döneminde en kısa sürede ürün teslimatını gerçekleştirmek amacıyla tüm alımlarımız randevulu olarak gerçekleştirilmiştir. Randevulu olarak iş yerlerine gelen üreticilerin ürünleri aynı gün içerisinde alınmıştır. Uygulama kamuoyu tarafından olumlu karşılanmıştır. TMO, hizmette kaliteyi artırmak ve üreticilerimizin iş yerlerinde uzun süre beklemelerini engellemek amacıyla 2014 alım döneminde de tüm ürün alımlarını randevulu olarak gerçekleştirecektir" dedi.

“BAŞVURMALARI GEREKİYOR”

Gültekin açıklamasında, ürün sahiplerinin, TMO’ya arz edecekleri ürünler için www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr adreslerinden randevu alabilecekleri gibi, TMO Tekirdağ Şube Müdürlüğüne bağlı Hayrabolu Ajans Amirliğine müracaat etmek suretiyle de randevu alabileceklerini belirtti. Gültekin, 2014/2015 alım kampanyası için TMO Tekirdağ Şube Müdürlüğüne bağlı Hayrabolu Ajans Amirliğinde üreticiler tarafından arz edilecek ürünlerin tamamını almak üzere tüm hazırlıkların tamamlandığını, ürün tesliminde üreticilerin herhangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti.